Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najrýchlejšia kosačka na svete: Honda beštia dá pri 243 km/h!

Honda to s extrémne rýchlym kosením myslí vážne. Predstav si kosačku, ktorá tvoj trávnik poseká rýchlosťou Bugatti Chiron! Smrtiace parametre najbrutálnejšej kosačky sveta sa postarajú o zrýchlenie z 0 na 160 km/h len za 6,29 sekundy! Akcelerácia z 0 - 100 km/h pod 3 sekundy. Mean Mower 2 s absurdnými parametrami si nesmieš nechať ujsť! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
12.06.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Najrýchlejšia...

Auto-moto zaujímavosti

Kosenie trávnika patrí medzi zdĺhavé a neobľúbené aktivity. Nie s každou kosačkou ti to bude trvať celú večnosť. V Japonsku existujú tak rýchle stroje, že trávnik pokosia rýchlosťou superšportu. Kto by nechcel vedieť viac. 

Honda Mean Mower 2 - Kosačka s maximálnou rýchlosťou 243 km/hZdroj: youtube.com/ auto imagen" data-iml="1560286618040

Najrýchlejšia kosačka na svete

Predstav si kosačku, ktorá tvoj trávnik poseká rýchlosťou Bugatti Chiron! Smrtiace parametre najbrutálnejšej kosačky sveta sa postarajú o zrýchlenie z 0 na 160 km/h len za 6,29 sekundy! Akcelerácia z 0 - 100 km/h pod 3 sekundy. Mean Mower 2 s absurdnými parametrami si nesmieš nechať ujsť! 

Kosačka z Japonska

Príbeh začína pri prvých rekordoch Honda kosačiek. Nový zápis do Guinnessovej knihy rekordov skutočne stojí za to. Rýchlosť, ktorú dosahujú tieto kosačky, nedosiahne väčšina automobilov.

Honda Mean Mover - najrýchlejšia kosačka na sveteZdroj: youtube.com/ZEEGNITION

Výkon

Výkon zabezpečuje 4-valcový motor z motocykla Honda CBR1000RR Fireblade SP s objemom 999 cm. Parametre výkonu? Celkový výkon 200 koní a 13 000 ot / min.

Najrýchlejšia kosačka trávy na svete: Honda beštia dá 243 km/h!Zdroj: hondaengineroom.co.uk

Zápis v Guinnessovej knihe rekordov

Najrýchlejšie zrýchlenie z 0 na 100 km/h sa v kategórii kosačiek stáva výsadou výlučne japonského výrobcu. Honde Mean Mower sa opäť darí figurovať v Guinnessovej knihe rekordov.

Nový rekord

Starý rekord najrýchlejšej kosačky, tiež Hondy, sa podarilo prekonať na Dekra Lausitzring, pri Drážďanoch v Nemecke 6. mája 2019. Aké hodnoty sa podarilo namerať pri pokuse o zápis do Guinnessovej knihy rekordov?  

Výkon zabezpečuje Fireblade CBR1000RR SP Honda motorZdroj: hondaengineroom.co.uk

Kosí pri rýchlosti 248 km/h

Pri dlhšej trase bola zaznamenaná maximálna rýchlosť 150,99 km/h. To všetko dokáže tento šialený stroj pri súčasnom kosení trávy. Vývojový tím Honda 2019 to s extrémne rýchlym kosením myslí vážne. Otázkou ostáva ako vyzerá kosenie pri tak vysokej rýchlosti.

Sleduj video

Automobilový svet je plný zaujímavých automobilov ale aj neobvyklých diel a najrýchlejších kosačiek na svete. Vieš si predstaviť kosenie trávnika pri rýchlosti viac ako 200 kilometrov za hodinu? 

Zdroj: hondaengineroom.co.ukmotor1.com

Video: Najrýchlejšia kosačka na svete - Honda beštia dá 243 km/h

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Provokatér s Maserati: Ako platiť menej s registráciou v zahraničí?Evidenčná značka holandského majiteľa Maserati baví internet. Kuriózna provokácia úradov...10. Jún, 2019
02Nezničiteľné pneumatiky odolné voči defektu: Už v testovaníMôžeme sa tešiť na revolučné gumené pneumatiky, ktoré netreba fúkať!. Nepríjemnosti vodičov...6. Jún, 2019
03Lacné BMW M3? Pozor na napodobeninu za 14 950 €Unikátne BMW rad 3 je na predaj za 14 950 eur. Hodnota vozidla nie je vôbec tak vysoká, ako...8. Jún, 2019