Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najhorší inzerát na predaj auta: Ako svoje auto (ne)predať?

S rastúcim počtom podvodníkov predávajucich automobily je čoraz ťažšie predať svoj automobil! Majiteľka staršieho vozidla stavila pri svojich pokusoch o predaj automobilu na niečo nečakané! Príbeh predaja automobilu mladej Írky sa stal hitom internetu krátko po jeho zverejnení! Žena nešetrila negatívami a skutočný stav automobilu opísala tak, že by si ho z ľutosti kúpil aj ty! Neveríš? Text inzerátu si určite nenechaj újsť! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
07.07.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Najhorší inzerát na predaj...

Auto-moto zaujímavosti

Predaj ojazdeného automobilu trochu netradične

Príbeh predaja automobilu mladej Írky sa stal hitom internetu krátko po jeho zverejnení! Žena nešetrila negatívami a skutočný stav automobilu opísala tak, že by si ho z ľutosti kúpil aj ty! Neveríš? O svojom vozidle hovorí ako o "najhoršom automobile na svete!" Text inzerátu si určite nenechaj újsť! 

Najhorší inzerát na predaj automobiluZdroj: irishcentral.com

Poctivý inzerát 

S rastúcim počtom podvodníkov predávajucich automobily je čoraz ťažšie predať svoj automobil! Majiteľka staršieho vozidla Lorna O'Connorová stavila pri svojich pokusoch o predaj automobilu na niečo nečakané! Pýtate sa akú taktiku zvolila? Nebudete veriť, ale snaží sa túto "hromadu plechu" predať azda najpoctivejším inzerátom na svete! Jej vtipný a úprimný inzerát zaplavil internet ako virus! Stovky "páči sa mi" na Facebooku, viac ako stovka zdieľaní a neuveritelných 15-tisíc zhliadnutí!

Štyri zlyhania v skúške cestnej spôsobilosti

"Na STK bol automobil poslednýkrát na jar, celkovo to už bolo jeho štvrté zlyhanie v skúške cestnej spôsobilosti. Je ťažké vyžadovať jazdu od vozidla na ktorom neviete nájsť hadičku ostrekovača. Ak mám aspoň kúsok zdravého rozumu, musím sa vozidla zbaviť! Vďaka tomuto vozidlu som na dne, musíte ma zachrániť pred psychickým zrútením!" To sú slová Lorny O'Connorová, ktorými opisuje stav vozidla v inzeráte.

Za opravu nestojí

Text pokračuje: "Neviem, či sa automobil predá, nehodí sa ani na náhradné diely! V posledných piatich rokoch sa stal účastníkom viacerých dopravných nehôd, vždy sa to však dalo opraviť. Až do posledným stretnutí s mechanikom. Takže teraz mám túto "kopu šrotu" s tým, že do nej treba "vraziť" ďalšie peniaze. Nehovorím o veľkej čiastke, ide asi o 300 eur za náhradné diely vrátane práce, ale aj tak za to nestojí! Je to prekliatie môjho života! Potrebujem sa s týmto vozidlom rozviesť, inak skončím z frustrácie v blázinci! Desím sa každej návštevy servisu, sotva mechanik vymenil jednu položku, hneď sa pokazilo niečo iné. Je to šielané!"

Kopa šrotu za 650 eur?

Jej auto má najazdených viac ako 100-tisíc míľ a za automobil pýta 650 eur. Aj napriek obrovskej snahe sa v priebehu jedného mesiaca nového majiteľa stále nepodarilo nájsť. Najúprimnejšia časť inzerátu hovorí: "Ja neviem, či niekto kúpi túto hromadu šrotu... auto nie je umývané, ani si to podľa mňa nezaslúži!" V kometároch sa sa majiteľku prihovárajú ľudia z celého sveta, aby jej pomohli zbaviť sa "utrpenia" a našli kupca. Zbaviť ju jej 2003 1,4l päťdverového hatchbacku Renault Megane, ktorý kúpila v roku 2010, zrejme nebude ľahké! Kúpili by ste takýto automobil na základe netradičnej reklamy? 

zdroj: irishcentral.com, whatcar.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

012016 Chevrolet Camaro: Verzia bez strechy odhalená!Nové Camaro vo verzii kabriolet má niečo, po čom sme všetci túžili. Už dlhšiu dobu sa...29. Jún, 2015
02Jednoduché rady, ktoré môžu zachrániť vašu dovolenku: Na toto nezabudnite!Chystáte sa na dovolenku autom? Na toto nezabudnite! Mnohí z nás robia každoročne tú istú...3. Júl, 2015
03Máš odvahu? Táto žena cestuje dodávkou už 7 rokov!Alison Turnerová sa rozhodla, že od základov zmení svoj život. Opustila svoju prácu v...29. Jún, 2015