Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najdrahšie Ferrari predané v aukcii! Kto kúpil mašinu za 32 miliónov eur?

Ferrari 335 S Spider Scaglietti bolo predané za 32 miliónov eur! Kto rozšíril svoj vozový park o najdrahší automobil predaný v aukcii na svete? Ide o poriadnu mašinu! Kde bolo tvojich 32 miliónov eur? Prišiel si o výnimočný exemplár!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
09.02.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Najdrahšie Ferrari predané...

Auto-moto zaujímavosti

1957 Ferrari 335 S Spider Scaglietti

V posledných dňoch svet obleteli informácie o novom majiteľovi najdrahšieho auta ponúknutého v aukcii na svete. 1957 Ferrari 335 S Spider Scaglietti je skutočne jedinečný exemplár, aký si vďaka jeho cene nemôže dovoliť hocikto. O tomto jedinečnom kúsku, ktorého kúpu si prešvihol v nedávnej aukcii sme už písali.

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Viac v odkaze nižšie.

Vzácne 1957 Ferrari Spider Scaglietti je na predaj! | Autobazár.EU

Najdrahšie auto predané v aukcii má nového majiteľa

Vzácne Ferrari 335 S Spider Scaglietti bolo predané za 32 miliónov eur! Ide o poriadnu mašinu! Kde bolo tvojich 32 miliónov eur? Prišiel si o výnimočný exemplár!

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Drahé auto?

Od akej ceny sa hovorí o skutočne drahom aute? To je vec názoru. Vysoká cena však nie je rovnaká pre všetkých. Najmä ak zarábaš toľko ako profesionálni futbalisti Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Tí zarábajú milióny každý rok, takže keď idú na „nákupy,“ nakupujú s najbohatšími a výber luxusných kúskov sa týka aj výberu automobilov. O tom môžeme my, „obyčajní smrteľníci,“ len snívať.

O nákupe drahých superšportov môže väčšina z nás len snívaťZdroj: ferrari.com

Kto je šťastlivec?

Kupujúci zostal v anonymite, ale viaceré zdroje naznačujú, že ide o známeho a úspešného futbalistu. V kuloároch sa hovorí o hrdom majiteľovi vzácneho exemplára čoraz častejšie. Aj keď tieto informácie neboli oficiálne potvrdené, je veľmi pravdepodobné, že dohady skutočne vedú k novému majiteľovi Lionelovi Messimu. Messi je novým majiteľom najdrahšieho automobilu vydraženého v aukcii aj podľa tlačovej správy zverejnenej talianskou spoločnosťou Preto.

Lyonel MessiZdroj: ferrari.com

Cena

Podľa talianského Preta a vyjadrenia majiteľa spoločnosti, Alessandra Preta, bolo vzácne 1957 Ferrari 335 Spider S Scaglietti vydražené v Paríži za sumu, ktorá sa predpokladala. Podľa všetkého zmenil drahý exemplár majiteľa predajom za cenu 32 miliónov eur!

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Rekordná suma predaja v aukcii!

Aukcia začala ponukou so sumou 20 miliónov eur. Niektoré zdroje sa ku kúpe automobilu známym futbalistom nevyjadrili. Cena za automobil sa postupne vyšplhala až na neuveriteľných 32 miliónov eur, čo je, bez ohľadu na meno majiteľa, rekord pre predaj automobilu v aukcii!

Vážny záujemca

Spoločnosť Preto sa v tlačovej správe tiež vyjadrila, že jedným z vážnych záujemcov bol aj ďalší známy futbalista. Uchádzačom o nákup automobilu, ktorý riadil slávny Stirling Moss v kubánskej Grand Prix v roku 1958, bol Cristiano Ronaldo. Údajne ho však ponukou prebil Messi.

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Najbohatší ľudia planéty

Alessandro Preto, predávajúci vzácne Ferrari je, je talianskym multimilionárom, ktorého meno sa v správach v poslednej dobe často skloňovalo. Preto stojí aj za natočením filmu o Ronaldovi a o jeho živote a tiež za predajom luxusného sídla penthouse v New Yorku. Sídlo bolo predané prezidentovi Realu Madrid, Florentinovi Perezovi za sumu 60 miliónov eur! Dostať sa do „smotánky“ sveta pravidelne dostávajú aj najlepšie zarábajúci futbalisti.

Čo by si si kúpil za 32 miliónov eur ty?

Je zrejmé, že anonymný kupec na základe informácii o konglomeráte talianskeho miliardára je taktiež „členom“ klubu najbohatších ľudí planéty. Tu o pochybnostiach pri mene slávneho futbalistu, Lionelovi Messim, nemôže byť ani reč, a aj keď sú informácie oficálne nepotvrdené, znejú reálne! Ako by si s 37 miliónmi dolárov, v prepočte 32 miliónmi eur, naložil ty?

Vzácne 1957 Ferrari Spider ScagliettiZdroj: ferrari.com

Je Lionel Messi novým majiteľom?Zdroj: ferrari.com

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: todaygh.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Nikdy nekradni odomknutý superšport!Asi sa ti ako automobilovému fanúšikovi často stáva, že na ulici začneš obdivovať...7. Február, 2016
02Tuningový Ford Transit od Carlexu: Dodávka, akú nemá nikto!Hľadáš niečo skutočne výnimočné, čo očarí exteriérom, ponúkne obrovský prepravný priestor a...6. Február, 2016
03Návrat Velorexu: Elektrický motomobil s 3 kolesami!Nie všetci túžime po vlastníctve bežného automobilu. Velor-X-Trike osloví zákazníka...5. Február, 2016