Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Mr. Bean predáva McLaren F1 za 12 miliónov dolárov!

Jeden majiteľ, 66-tisíc najazdených kilometrov, to je McLaren F1 z garáže Rowana Atkinsona! Asi nikto by netipoval obľúbenému hercovi tak výborný vkus, čo sa výberu automobilu týka! Atkinsonov McLaren F1 práve mieri do Londýna k luxusným predajcom Taylor & Crawley. Ak vás tento stroj zaujal, mali by ste sa poponáhľať!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
28.01.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Mr. Bean predáva McLaren...

Auto-moto zaujímavosti

Skvelý vkus Rowana Atkinsona

Určite si všetci pamätáme vozidlo na ktorom jazdil v samotnom seriáli, asi nikto by netipoval obľúbenému hercovi tak výborný vkus, čo sa výberu automobilu v súkromnom živote týka! Pre pobavenie si pozrite video.

Video: Mr. Bean za volantom

Vyrobených len 106 kusov!

O tom, že má herec výborný vkus svedčí jeho 1997 McLaren F1 v nádhernej burgundskej farbe. Jeho milovaná F1-tka s výkonom 650 konských síl nie je obyčajným superšportom pre každého. Na svete ich bolo vyrobených len 106 kusov! 

Mr. Bean predáva svoje milované vozidlo po druhej vážnej nehode.Zdroj: roadtrack.com

Dve nehody

Čo sa týka nehôd, prvá z nich bola menšia, môžeme ju nazvať "menšou oderkou." Druhá už pôsobí nebezpečnejším dojmom. Atkinson bol šťastný, že vyviazol živý. Vozidlo samozrejme prešlo kompletnou rekonštrukciou. 

Pri druhej nehode môže herec ďakovať, že prežil...Zdroj: roadtrack.com

Súčasná hodnota automobilu je 10 miliónov eur

Aj napriek vážnosti druhej nehody, pri ktorej auto narazilo do stromu na základe čoho ho stočilo do druhého pruhu a nakoniec skončilo v dopravnej značke. Netreba dodávať, že bol nutný aj zásah hasičov. Neuveriteľným výsledkom práce tímu McLaren pre špeciálne operácie je to, že sa podarilo automobil dať dohromady a je ako nový. McLaren F1 S je vraj nemožné kompletne zničiť, aj keď treba uznať, že Atkinsona skúška dala vozidlu zabrať! Súčasná hodnota nanovo postaveného automobilu je približne desať miliónov eur.

Nová F1-tka stála Atkinsona v roku 1997 asi 750-tisíc dolárov.Zdroj: roadtrack.com

Automobil, ktorý musíte mať!

Možno ste videli Atkinsonov rozhovor s Jeremy Clarksonom v Top Gear, kde sa mu podarilo spraviť druhý najlepší čas v súťaži. Jeho pozitívny vzťah k motorizmu a výber F1-tky nie je náhodou. Čo vraj na F1-tke najviac obdivuje, je jej prispôsobivosť. "Nemusíte ísť do priesmyku Passo dello Stelvio ani na okruh v Nürburgringu, abys te si užili toto vozidlo. Je tak tiché a pohodlné, že ho môžete používať denne na jazdy určené pre bežné automobily." Necháte sa inšpirovať? Čo poviete na rozšírenie vašej garáže o tohto krásavca?

F1 dosahuje maximálnu rýchlosť takmer 400 kilometrov za hodinu!Zdroj: roadtrack.com

Luxusný automobil s luxusnou cenovkou

Hodnota 10 miliónov eur je zárukou, že jeho štítok s cenovkou len tak neprehliadnete! Atkinsonov McLaren F1 mieri do Londýna k luxusným predajcom Taylor & Crawley. Ak vás tento stroj zaujal, mali by ste sa poponáhľať! 

zdroj: roadtrack.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Prvé zábery Bentley SUV v púšti!V čase hypervýkonných modelov vedú najlepšie značky priemyslu vojnu o popredné priečky v...25. Január, 2015
02Lamborghini Huracán GT3 bude trhať trať!Automobilka Lamborghini predstavila nový Huracán GT3! O tom, že konkurencii poriadne...26. Január, 2015
03Mali ste nehodu? Na toto určite nezabudnite!S narastajúcim počtom dopravných nehôd rastie aj množstvo nevinných vodičov obvinených zo...27. Január, 2015