Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Mestský automobil dostal agresívny vzhľad: Smart od Lorinseru!

Úpravca Lorinser sa vybláznil, poviete si. Asi tak by sa dal opísať väčšinový dojem z nového imidžu asi najtypickejšieho prototypu výlučne mestského vozidla! Pozri si Smart v jedinečnej úprave, ktorá sa väčšine vôbec nemusí páčiť! Aký je tvoj osobný názor?

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.11.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Mestský automobil dostal...

Auto-moto zaujímavosti

Po funkčnosti vzhľad

Riadenie súčasnej generácie Smartu Fortwo môže byť naozaj zábavné. Ak ste spokojní s ovládateľnosťou a funkciami vozidla, je na čase myslieť na výkon a vzhľad! Začnime s výzorovou stránkou, pretože ľudia môžu mať na túto tému rozdielne názory. Fortwo je stále dosť "roztomilý" a "maličký," aj napriek tomu je pokus o jeho agresívnejší vzhľad opodstatnený. Prečo? Jednoducho "sladkého" vzhľadu stačilo!

V porovnaní s obyčajným Smartom sa je na čo pozerať... Zdroj: lorinser.com

Brabus vs. Lorinser

Čo sa týka dizajnových zmien a dodávania agresívnejšieho vzhľadu, málokedy ide o úpravy malého, mestského vozidla. Ak už k podobným "prerábkam" dojde, lídrom podobných úprav je právom Brabus. To sa však nepáči konkurečnej spoločnosti Lorinser. Tá sa rozhodla, že si Smarta "podá" aj napriek tomu, že už dávno patrí do "portfólia" konkurenčnej značky. Ako to dopadlo?

Smart ForTwo úprava BrabusZdroj: lorinser.com

Úpravca Lorinsen sa vybláznil!

Úpravca Lorinser sa vybláznil, poviete si. Asi tak by sa dal opísať väčšinový dojem z nového imidžu asi najtypickejšieho prototypu výlučne mestského vozidla! Telo Smartu dostalo bodykit pôsobiaci ostrým, športovým dojmom. Výraznými prvkami je množstvo nadstavených dielov, nárazníkov a prahov. Tým, že sedí nižšie k zemi, Fortwo tiež vyzerá športovejšie. Karoséria vzbudzuje dojem, že kapota úkrýva "znepokojujúci" výkon a množstvo energie! V porovnaní s pôvodným "bodykitom," sa je na čo pozerať! 

Netradičný, ale jedinečný...

Medzi najvýraznejšie prvky patrí "skvostné" logo tunera a zaujímavé sú taktiež kolesá. Tie zaujmú impozantným matným náterom. Lorinsen taktiež múdro doplnil nové inštalácie na podporu výkonu a vlastný výfukový systém, ktorý pridá vozidlu na "kráse." Vďaka tomu si "zipsovanie" v premávke majiteľ užije ešte viac! Oficiálne informácie ohľadne výkonu úpravca ešte len zverejní. Jedno je jasné, Lorinser sa rozhodol, že zaužívaný vzhľad zmení na nepoznanie. Podarilo sa mu to alebo s dizajnovou úpravou prestrelil?

Dizajn Smartu od úpravcu Lorinser Zdroj: carid.com

Dizajn Smartu od úpravcu Lorinser Zdroj: carid.com

Osobný názor

Úpravca Lorinsen predstavil Smart v jedinečnej úprave, ktorá sa väčšine vôbec nemusí páčiť! Svojou "prerábkou" určite vyvolá úsmev na tvári nejedného automobilového "fajnšmekra." To čo plánoval sa mu podarilo dodržať, rozhodne zaujal nejedno kritické oko podobných úprav! Aký je tvoj osobný názor? Neváhaj a napíš ho do komentárov!

Dizajn Smartu od úpravcu Lorinser Zdroj: carid.com

Dizajn Smartu od úpravcu Lorinser Zdroj: carid.com

zdroj: sportservice.lorinser.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Nikdy neštartuj motocykel v interiéri!Koľkí z nás túžobne snívajú o novom dvojkolesovom "tátošovi?" Predstavte si, že sa vám...19. November, 2015
02Video: Reakcia bábätka na výkon 600-koňovej Toyoty Supra!Keď vau je prvé slovo! Tak by sa dalo nazvať video jedného z najmladších fanúšikov...20. November, 2015
03Video: Smart ForTwo Offroad!Na internete sa nedávno objavila kompilácia Smart Fortwo Offroad, ktorá opäť otvorila...21. November, 2015