Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Mercedes za 250 000 eur: Nedá sa opraviť? Zhoď ho z vrtuľníka!

Netradičný prípad hovorí z duše za všetkých majiteľov, ktorí investovali do uznávanej značky automobilu a očakávali top servis a kvalitu. Nie vždy však ide kúpa vozidla tak hladko. Často nepomôže ani renomovaná značka. Ako dopadol tento Mercedes-Benz AMG. Problémy Mercedesu AMG za 250 000 eur vyriešil majiteľ po svojom, voľným pádom z vrtuľníka. Sleduj pád AMG-čka z 300 m výšky!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
26.01.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Mercedes-Benz AMG...

Auto-moto zaujímavosti

Ak za svoj vysnívaný automobil utratíš všetky svoje peniaze, budeš veľmi nahnevaný, že ti vysnívaná mašina neprináša očakávaný pôžitok. Istý majiteľ sa rozhodol pre netradičné riešenie, ktoré zrealizuje len skutočne naštvaný majiteľ.

Mercedes-Benz AMG G63 vs. pád z vrtuľníka Zdroj: youtube.com/stolica onego

Ako sa zbaviť „nanič“ auta?

Vlastnosti, za ktoré si zaplatil, nemusia byť rovnaké ako tie, ktoré ti automobil ponúkne. Veľa majiteľov by o nevydarenej kúpe vedelo rozprávať dlhé hodiny. Všetky tieto príbehy majú jedno spoločné. Hnev, rozčarovanie a sklamanie môžu vyvrcholiť pomstou, aké je pre „auto nanič“ viac ako vhodná.

Zaručené vyriešenie problému

Autorom nápadu alebo rozlúčky s Mercedesom je Igor Moroz. Svoj Mercedes-Benz AMG G63 si kúpil cez autorizovaného predajcu značky Mercedes. Odkedy však automobil vyzdvihol z miestneho dílerstva, mal s ním len samé problémy.

Nevydarená kúpa Mercedesu-Benz AMG G63Zdroj: youtube.com/stolica onego

Nevydarená kúpa za 250 000 eur

Problémy s automobilom začali už v marci minulého roka. Ďalšie narodeniny tento exemplár za 250 00 eur neoslávi. Po neuznaní záručnej opravy stratil majetný majiteľ nervy. Ako sa „utŕžené zranenia“ podpíšu na tele luxusného automobilu?

Ako padá Mercedes z výšky 300 m?

Po drahom SUV ostali na mieste voľného pádu len trosky. Všetky časti boli po „poslednej rozlúčke odvezené personálom letiska. Bola by to len netradičná akcia, ak by celú udalosť neprerušila polícia. Igor Moroz tak okrem dobrého pocitu a poklesu prostriedkov na bankovom účte zaplatí aj vyrúbenú pokutu.  

Nevydarená kúpa Mercedesu-Benz AMG G63Zdroj: youtube.com/stolica onego

Pokuta 4 000 eur

Autor nápadu sa na začiatku plánovania snažil osloviť viacero letísk a majiteľov lokalít, ktoré by pre daný účel vyhovovali. Nepodarilo sa mu nájsť vhodné miesto. Napokon sa rozhodol uskutočniť rozlúčku v Petrozavodsku. Dá sa povedať, že sa zodpovedné osoby nad Igorom zľutovali. Tým, že jeho plán odobrili, podpísali krásnemu Mercedesu AMG ortieľ smrti. Za zrealizovanie nápadu nakoniec zaplatil pokutu 250 tisíc rubľov, v prepočte 4 000 eur.

Mercedes-Benz AMG G63 vs. pád z vrtuľníka

Nech už sa rozhodneš akokoľvek, či už sa týmto riešením necháš inšpirovať, ide o skutočne najlepší spôsob ako vyjadriť svoje pocity. Zdá sa, že jediné, čo tento majiteľ chcel, bolo zbaviť sa príšerného stroja s obrovským množstvom problémov.

 

Nevydarená kúpa Mercedesu-Benz AMG G63Zdroj: youtube.com/stolica onego

Posledná rozlúčka s Mercedesom

Igor nebol spokojný s postupom predajcu, ani so samotným automobilom. U ďalších, rovnako sklamaných a naštvaných majiteľov, ktorí zakúsili túto trpkú skúsenosť, si získal okamžite vlnu podpory a uznania. Takých, ktorí by neváhali nekončiace sa problémy s luxusnou mašinou týmto spôsobom je určite viac. Ako by si sa v takom prípade zachoval ty sám?  

Pomsta bude sladká

Mercedes-Benz AMG skončil tak ako si zaslúžil. Treba uznať, že si majiteľ vybral pre vyjadrenie absolútneho sklamania pôsobivú rozlúčku. Ako sa ti páči toto riešenie problému? Čo dokáže pád z výšky 300 metrov? Sleduj video.

Zdroj: stolica onego@Youtube

Nevydarená kúpa Mercedesu-Benz AMG G63

Video: Mercedes-Benz AMG G63 vs. pád z vrtuľníka

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Lamborghini Gallardo za zlomok ceny: Vyrobené z Mitsubishi Eclipse!Lacné Lamborghini Gallardo? Ruskí fanatici na YouTube kanáli Wheelers Builders zverejnili...12. Január, 2020
02Mercedes Maybach kabriolet: Brutálne krásna mašina berie dych!Pozeráš sa na najdlhší kabriolet s elektrickým pohonom. Táto Deimler beštia vyniká...18. Január, 2020
03Vodič SUV jazdil v koryte rieky Rajčanka: Najväčší blázon roka 2019Z najbláznivejších videií roka 2019 si treba pripomenuť vodiča, ktorý sa dobrovoľne...6. Január, 2020