Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Máš rád rýchlosť? 900 koní tohto pekelného stroja ťa dostane!

Mercedes-Benz triedy S je drahokamom najnáročnejších zberateľov krásnych strojov. Čo sa týka výkonu, S trieda ti vie ponúknuť, všetko po čom túžiš. Ak ti však ani toto nestačí je tvojou ideálnou voľbou Brabus Rocket 900! Je to raketa! Presne toto ťa napadne pri pohľade na dielo jedného z najlepších úpravcov na svete!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
05.03.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Máš rád rýchlosť? 900 koní...

Auto-moto zaujímavosti

Brabus predstavil extrémnu úpravu pre tých najnáročnejších!

Mercedes-Benz triedy S je drahokamom tých najvyberavejších zberateľov krásnych strojov. Čo sa týka výkonu, S trieda ti vie ponúknuť, všetko po čom túžiš. Ak ti však ani toto nestačí je tvojou ideálnou voľbou Brabus Rocket 900!

Brabus Rocket 900Zdroj: gtspirit.com

Extrémny výkon a maximálna rýchlosť až 350 kilometrov za hodinu!

Trojcípa hviezda zaujala špeciálnou úpravou aktuálnej triedy S už na konci minulého roka. Okrem superluxusne ladeného interiéru ohúrila upravená verzia výkonom až 850 koní. Brabus Rocket 900 je ešte výkonnejší! Podľa názvu je jasné, že špeciálne upravený Mercedes triedy S exceluje výkonom až 900 koní! Čo poviete na zrýchlenie z nuly na 100 kilometrov za hodinu za 3,7 sekundy? Na dvestovke sa ručička objaví za 9,1 sekundy. Maximálna rýchlosti 350 kilometrov za hodinu je hodnota, ktorá sa na palubnej doske len tak nevidí! 

Na dych vyrážazjúcych parametroch si Brabus ako zvyčajne dal záležať... Zdroj: gtspirit.com

Je to raketa!

Brabus Rocket 900 prichádza s preplňovaným vidlicovým dvanásťvalcom z modelu S 65 AMG long. Tento model poskytuje v sériovom prevedení z objemu 5980 cm3 výkon 629 koní (463 kW) a krútiaci moment 1000 Nm! Pre porovnanie štandardný Mercedes S 65 AMG Long zvládne akceleráciu z 0 na 100 kilometrov za hodinu za 4,3 sekundy a ručičku zastaví obmedzovač v rýchlosti 250 kilometrov za hodinu . Brabus Rocket 900 povoľuje "rozlet" až do rýchlosti 350 kilometrov za hodinu!

V ponuke sú tri varianty 21-palcových kolies. S príplatkom je možné aj použitie 22-palcových koliesZdroj: gtspirit.com

Výkon a interiérové prevedenie patria medzi najväčšie lákadlá Brabusu Rocket 900Zdroj: gtspirit.com

Exteriér a interiér

Aerodynamických komponentov v oblasti predných i zadných partií nie je nikdy dosť. Vie to aj Brabus. Neodmysliteľnou vlastnosťou každého automobilového diela je aj luxus a maximálne pohodlie pasažierov. V prípade tejto rakety sa o to postará jemné kožené čalúnenie, drevené obloženie doplnené lešteným kovom. Dominantou je aj prepracovaný multimediálny systém obrazoviek pre cestujúcich na zadných sedadlách. Zaujímavým riešením je aj zmena farby osvetlenia celého vnútorného priestoru. Pri pohľade na takýto interiér je veľmi pravdepodobné, že sa práve pozeráš na svoj zhmotnený sen.

Vnútorné vybavenie pôsobí dojmom interiéru z lietadlaZdroj: gtspirit.com

Ak ťa zaujíma cena, pravdepodbne si túto úpravu nemôžeš dovoliť...

Ak si vyžiadaš túto úpravu na auto, ktoré už vlastníš, stále hovoríme o vysoko vystrelenej sume. Je to jednoducho model, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou bude vlastniť len jedna osoba z tvojho okolia. Hovoríme o možnosti, že si túto skvostnú upravu Brabusu dopraješ práve ty! Tvoj zhmotnený sen od Brabusu ťa bude stáť 346-tisíc eur! 

zdroj: autoblog.com, gtspirit.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Desivá zrážka dvoch kamiónov!Nadávky a otvorené ústa, to je to jediné, čo vystihuje tento zážitok! Svedok tejto nehody...2. Marec, 2015
02Video: Zmena farby auta v 2 minútach!Pred niekoľkými dňami sa na internete objavilo video, ktoré rozhodne stojí za...4. Marec, 2015
03Video: Rus dobíja Teslu S za jazdy!Máloktorému modelu automobilu sa darí strhávať na seba pozornosť tak ako Tesle Modelu S! Po...5. Marec, 2015