Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Lincoln Continental: Budúca najluxusnejšia limuzína na trhu?

S elegantnou siluetou a novou stredovou mriežkou z chrómu Continental ohlasuje príchod novej tváre Lincolnu! Nový koncept signalizuje príchod "full-size" sedanu o akom sa nám mnohým sníva! Posúďte sami! Vychutnajte si možnú podobu luxusu budúcnosti!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
30.03.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Lincoln Continental:...

Auto-moto zaujímavosti

Lincoln predstavil koncept Continentalu signalizujúci príchod "full-size" sedanu o akom sa nám mnohým sníva! Posúďte sami! Vychutnajte si možnú podobu luxusu budúcnosti!

Koncept Lincoln Continental 2015 Zdroj: netcarshow.com

Elegantný koncept poskytne cestujúcim oddychové cestovanie s atmosférou prvej triedy

Elegantný, silný a pokojný to je nový Lincoln. Je dôkazom toho, že navrhnúť luxusný sedan možno aj bez príišnej ťažkopádnosti dizajnového spracovania. Dá sa to pomocou skĺbenia precízneho remeselného spracovania a technológií, ktorých cieľom je zabezpečiť lepšie ovládanie a poskytnútie oddychového a príjemného cestovania s atmosférou prvej triedy.

Lincoln ContinentalZdroj: netcarshow.com

Splnený sen nejedného z nás...

"Nový Lincoln Continental "full-size" luxusný sedan bude splneným snom nejedného z nás." Tak sa vyjadril Mark Fields, riaditeľ Ford Motor Company. S elegantnou siluetou a novou stredovou mriežkou z chrómu, Continental koncept ohlasuje príchod novej tváre Lincolnu! 

Lincoln Continental Zdroj: netcarshow.com

Zaujímavé otváranie dverí

Všimnite si aj pokrokové prevedenie dverí, ktoré umožňujú elegantný vstup. Dvere otvoríte bez námahy jednoduchým stlačením tlačidla umiestneného na spodnej strane kľučky dverí. Po jeho stlačení sa dvere ticho zatvoria. Na svoje si prídu aj prívrženci panoramatickej strechy. Rhapsody Modrá metalíza podčiarkuje dôležitý výraz tohto vozidla. Nie je jeho prevedenie dokonalé?

Lincoln Continental 2015 konceptZdroj: netcarshow.com

Miesto dostali nové technológie

Nové technológie sú charakteristickým znakom vozidla. Sú prítomné v prevedení exteriéru a svoje využitie našli aj v detailoch interiéru. Namiesto analógovej "prístrojovky" sú použité plne digitálne budíky a stredový dotykový displej. Radiacu páku nahradili netradične tlačidlá. Nechýba stredový bar s úložným priestorom na šampanské pre zadnú posádku a množstvo ďalších zaujímavých prvkov.

Lincoln ContinentalZdroj: netcarshow.com

Osvetlenie a pohon

Výkonné LED-ky čelných svetiel s laserom sa starajú s diaľkovými svetlami o zníženie oslnenia a zlepšenie viditeľnosti.  Pod kapotou "tróni" agregát od Fordu. Priestor dostala 3-litrová V6-ka EcoBoost. Upresnení sa dočkáme už o pár dní na blížiacom sa autosalóne. Automobili je tiež vybavený Lincoln Drive Control technológiou. Ovládač pomocných technológií zahŕňa aj Pre-Collision Assist s pešou detekciou, rozšírenú verziu "parkovacieho asistenta" a 360 stupňový fotoaparát, ktorý sa zobrazí na obrazovke MyLincoln Touch™. Obutie je rovnako impozantné, Lincoln jazdí na 21-palcových kolesách z lešteného hliníka!

Lincoln ContinentalZdroj: netcarshow.com

Použitie luxusných materiálov

Značka sa rohodla, že použije tie najluxusnujšie materiály. Ani tu nemohla urobiť chybný krok. Svetlý hróm na prístrojovej doske dodáva kontrast. Benátske kožené sedačky a výplne dverí, vložky sedadiel a podrúčky z Alcantary, saténová obruba vlneného koberca, osvetlenie interiéru navodzujúce pokojnú atmosféru, zlatá "žiara" z led osvetlenia stredovej konzoly, to všetko sú jedinečné prvky, ktoré zaujmú už na prvý pohľad! 

Interiér Lincolnu ContinentalZdroj: netcarshow.com

Dostatok priestoru a pohodlie

Komfort na zadných sedadlách zabezpečuje SPD SmartGlass® tónovacie strešné okno. Umožňuje cestujúcim ovládať teplo spôsobené priamym slnečným svetlom. Jednoduchým stlačením tlačidla, môže ochladiť sklo. Teplota interiéru vozidla tak môže klesnúť až o 18 stupňov Celzia, zatiaľ čo blokuje 99 percent UV žiarenia. Zadné sedadlo spolujazdca možno plne sklopiť presunutím sedadla spolujazdca dopredu s jednoduchým stlačením tlačidla. Samozrejmosťou je aj dostatok priestoru pre nohy, možnosť nastavovania klímy pre cestujúcich na zadných sedadlách a audio systém Revel Ultima, ktorý umožňuje cestujúcim vybrať si z troch priestorových zvukových režimov: stereo, publikum a pódium.

Interiér Lincolnu ContinentalZdroj: netcarshow.com

Pozri si rozširujúce zábery vo videu.

Video: Lincoln Continental 2015 koncept

Elegancia a kult krásy dostal nový rozmer

"Meno Lincoln Continental je spojené s kultom krásy a elegancie," povedal David Woodhouse, riaditeľ Lincoln oddelenia pre dizajn. Čo hovoríte na tento koncept vy? Páči sa vám nadčasová, možno trochu strohá elegancia nového Lincolnu Continental?

Lincoln Continental 2015Zdroj: netcarshow.com

zdroj: www.freep.com, netcarshow.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Hľadáš lukratívnu prácu? Porsche dáva ročný bonus 8600 eur!Čo sa týka hľadania dobre platenej práce je to väčšinou poriadny boj. Mnoho z nás pracuje...30. Marec, 2015
02Brutálna nachytávka: Slečinka predviedla v autoškole jazdu z Fast and Furious!Všetci poznáme ten scenár, mladé dievča s copmi príde na jazdu do autoškoly a poriadne ani...29. Marec, 2015
03Video: Driftovačka vo vzduchu akú si nevidel!Pozrite si, čo dokáže 707-koňový Dodge Challenger Hellcat na plošine zdvihnutej do výšky...29. Marec, 2015