Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Lamborghini Huracán za 700 000€: 300 km/h beštia s bonusom

Čo dokáže 300 km/h beštia so špeciálnou technikou? Pozeráš sa na najrýchlejšiu Lambo filmovú raketu, kameru na svete! Lamborghini Huracan za 700 000€ nemá na svete konkurenciu. Sleduj dych vyrážajúce zábery priamo z natáčania!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
20.11.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Lamborghini HuraCam...

Auto-moto zaujímavosti

Pri pohľade na luxusné Lamborghini ťa asi nenapadnú možné pracovné spôsoby využitia vozidla. Stroj navrhnutý takmer výlučne na zábavu a prekonávanie rýchlostných limitov ťa prekvapí.

Lamborghini HuraCam cena 200 000€, špeciálna výbava za 500 000€!Zdroj: Instagram.com/idoaerials

Lambo za 700 000 eur

Mašina, na ktorú sa pozeráš, je neprehliadnuteľná nielen vďaka vizuálu. Tento konkrétny exemplár disponuje vybavením za 500 000 eur. K výbave "za pol mega" prirátaj cenu luxusnej mašiny. Hodnota tohto unikátu je celkom 700 000 eur! Viac ako cena, je však dôležité to, čo netradičné Lamborghini dokáže.

HuraCam pre špeciálne účely

Druh využitia určuje názov, akým je označený. Lamborghini HuraCam je spojením extrémnej rýchlosti Huracánu a najmodernejšej filmovej techniky. Áno, mnohé tvoje obľúbené filmy by bez unikátneho spojenia techniky a extrémnej rýchlosti nikdy nevznikli.

Huracán s kamerovým systémom

Natáčanie akčných filmov vo vysokej rýchlosti je náročné po viacerých stránkach. Zábery natočené pri extrémnej rýchlosti vyžadujú špeciálnu výbavu aj vlastnosti vozidla, ktoré ich natočenie umožnia. Tu dokonale zažiaria parametre vozidla.

Lamborghini HuraCam cena 200 000€, špeciálna výbava za 500 000€!Zdroj: instagram/idoarials

300 km/h Huracán beštia

Lamborghini Huracán s označením LP610-4 bolo vyrobené v Sant'Agata Bolognese. Za šialeným návrhom stojí spoločnosť Incline Dynamic Outlet s bohatými skúsenosťami v podobných úpravách. Vďaka tomu je táto nadzvuková pozemná raketa súčasne najrýchlejšou pozemnou kamerou na svete.  

Výkon

Parametre sú na "filmovú kameru" viac ako slušné. Pohon zabezpečuje vidlicový 10-valec naladený na výkon 449 kW, 610 koní. Výkon je prenášaný na všetky 4 kolesá. Lamborghini HuraCam vďaka parametrom disponuje maximálnou rýchlosťou až 300 km/h.

Detaily výbavy

Gyroskop stabilizuje kameru v 5 osiach. Technika je ovládaná zo sedadla spolujazdca, čo umožňuje natáčať najlepšie akčné momenty z vynikajúcich uhlov. Ak ťa vysoká cena vozidla desí, prekvapí ťa, že zostavenie tejto "rakety" je pre tvorcov výborným nápadom aj investíciou. Nedostatkom môže byť závratná cena. Odhadovaná návratnosť investície je aj vďaka cene skutočne zaujímavá.

Svetový unikát - Jediný na svete

Konkurenciu pre tento špeciálny Huracán by si na svete darmo hľadal. Ide o jediný vyrobený exemplár 300 km/h beštie v kombinácii so špeciálnou technikou. Čo dokáže najrýchlejšia Lambo filmová kamera na svete? Sleduj zábery priamo z natáčania.  Sleduj dych vyrážajúce zábery priamo z natáčania.

Zdroj: thedrive.cominstagram.com

Video: Lamborghini HuraCam za 700 000 eur v akcii! (zábery z natáčania)

Introducing | The huraCAM from Incline Dynamic Outlet on Vimeo.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01827-koňové delo: 9,0 l V8 motor pod kapotou! Existujú stroje, ktoré disponujú extrémnym výkonom. Len výnimočne však narazíš na umelecké...6. November, 2018
02Audi RS6 combi ako nové: 16 rokov, top stav, nájazd len 2 306 km!16-ročné automobily to už majú väčšinou "za sebou." To nie je prípad ostrého combi Audi...10. November, 2018
03Kuny v motore auta: Ako sa ich zbaviť?Kuna dokáže v aute urobiť poriadne škody. Ako zabrániť prehryzeniu káblov a poškodeniu...16. November, 2018