Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Lamborghini Huracán GT3 bude trhať trať!

Automobilka Lamborghini predstavila nový Huracán GT3! O tom, že konkurencii poriadne zamieša karty, niet pochýb! Pozrite si tento neskutočný stroj, ktorý bude "trhať trať" v Monze v apríli tohto roku! Zaujme vás nielen svojim aerodynamickým telom!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
26.01.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Lamborghini Huracán GT3...

Auto-moto zaujímavosti

Automobilka Lamborghini predstavila nový Huracán GT3 v ich sídle v Sant'Agata Bolognese v Taliansku. Vozidlo je pripravené na štart v súťaži Blancpain Endurance Series, ktorá sa uskutoční v tomto roku. Pozrite si automobil navrhnutý tak, aby zabodoval v tej najtvrdšej konkurencii!

Lamborghini Huracán GT3Zdroj: auto.ndtv.com

Extrémne aerodynamický tvar

Huracán GT3 sa vyznačuje extrémne aerodynamickým telom. Môže za to predný spojler, bočné časti vyrobené z uhlíkových vlákien, upravená kapota a výrezy na predných nárazníkoch. Zaujímavo pôsobí aj nastaviteľné zadné krídlo a neprehliadnuteľný zadný difúzor s duálnym, športovým, výfukovým systémom. Nenechajte si újsť video ukážku!

Trailer: Lamborghini Huracán GT3 

Video: Lamborghini Huracán GT3 predstavenie

Podvozok Alu-Carbon

Žiadne ďalšie technické špecifikácie neboli zatiaľ odhalené, aj keď Lamborghini potvrdilo dohady o tom, že auto jazdí na podvozku Alu-Carbon s upraveným predným a zadným rámom. Model má tiež vysoko výkonné brzdy a strechu riešenú tak, aby sa vodič v prípade núdze mohol, čo najľahšie vyhnúť zrážke. 

Lamborghini Huracán GT3Zdroj: auto.ndtv.com

Interiér a pohon

Huracán GT3 disponuje multifunkčným volantom, závodnými sedadlami z uhlíkových vlákien a hasiacim systémom. Výkon zabezpečuje modernizovaný 5,2 litrový V10 motor. Výkon je na kolesá prenášaný pomocou šesťstupňovej sekvenčnej prevodovky a pretekárskej spojky.

Lamborghini Huracán GT3Zdroj: auto.ndtv.com

Pripravený excelovať v Monze!

 Huracán GT3 bude "trhať trať" v Monze v apríli tohto roku. Niet pochýb o tom, že konkurencii poriadne zamieša karty! Páči sa vám jeho dizajnové prevedenie? Cena sa pohybuje okolo 369-tisíc eur!

Lamborghini Huracán GT3Zdroj: auto.ndtv.com

zdroj: auto.ndtv.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Horiaci Mercedes požiarnikov poriadne potrápil!Byť hasičom je extrémne zodpovedné povolanie plné zvratov a nebezpečných situácií. Stačí...23. Január, 2015
02Video: Ako zničiť nový Jeep pri offroade?Pri offroade ide o skutočný adrenalín. Ak zapadnete, nič iné na svete si neprajete viac,...21. Január, 2015
03Video: Prvé zábery Bentley SUV v púšti!V čase hypervýkonných modelov vedú najlepšie značky priemyslu vojnu o popredné priečky v...25. Január, 2015