Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Laferrari rekord: 372 km/h na diaľnici bez obmedzovača!

Pandémia je skvelým obdobím na dosahovanie rekordov na diaľnici. Koronavírus odhalil zaujímavú skutočnosť - Ferrari vyrába mašiny, ktoré sú rýchlejšie ako udávané parametre. Laferrari beštia s extrémnymi parametrami a akceleráciou prekvapila rýchlosťou až 372 km/h. Strela na nemeckej diaľnici pokorila výrobcom udávanú továrenskú rýchlosť 349 km/h! Sleduj šialenú akceleráciu na diaľnici!

rufus v Video sekcia
26.05.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: 372 km/h na...

Video sekcia

V období, keď väčšina ľudí ostala doma, sa nemecký fanatik rozhodol otestovať výkon talianskeho skvostu s hybridným pohonom. Ako si LaFerrari počína v rýchlostnom teste na prázdnej diaľnici?  

LaFerrari rýchlostný rekord -372 km/h na diaľniciZdroj: wikipedia.org

Test rýchlosti – ideálny spôsob ako využiť prázdne cesty

Pandémia je skvelým obdobím na dosahovanie rekordov na diaľnici. Koronavírus odhalil zaujímavú skutočnosť - Ferrari vyrába mašiny, ktoré sú rýchlejšie ako udávané parametre. Alebo je vysvetlením niečo iné. V Každom prípade ide o mimoriadne pôsobivý zážitok.

Ferrari LaFerrari beštia

Aj keď začiatok „spanilej jazdy“ vo videu chýba, úplne stačí pohľad na finálny výkon Ferrari v 3-cifernej rýchlosti. Rev V12 LaFerrari motora s prirodzeným nasávaním a motorom s regeneráciou energie KERS, ktorý disponuje s výkonom 950 hp je tá pravá hudba pre tvoje uši. Namiesto tabuľkových 350 km/h reálne predvedie ešte väčšie prekvapenie.

Ferrari Laferrari dá 372 km/h - viac ako udáva výrobca!Zdroj: formacar.com" data-atf="0

Akcelerácia + rýchlostné parametre

Renomovaný výrobca udáva zrýchlenie z 0–100 km/h za menej ako 3 sekundy. Z 0 na 200 km/h vystrelí ručička za necelých 7 sekúnd. Do 300 km/h sa s touto mašinou dostaneš už za 15 sekúnd. Na základe záberov sa ručička na pomyselnú 300 km/h hranicu dostáva prekvapivo rýchlo. Nasledujúce spomalenie začína až po dosiahnutí rýchlosti 300 km/h.

Dá Laferrari viac?

Žiadne oficiálne potvrdenie, že LaFerrari dokáže pokoriť rýchlosť 350 km/h, neexistuje.  To, že 372 km je skutočným stropom rýchlosti, video zábery nedokazujú. Ani dnes teda nemožno povedať, že 372 km/h je pre tohto rekordéra jednoznačné maximum.

372 km/h na diaľnici - Laferrari posúva maximálku!Zdroj: youtube.com/ Beyazıt Kartal

Výkon až 963 koní

Výkon zabezpečuje hybridný systém, ktorý je zložený z 6,3litrového atmosférického 12-valca, ktorý produkuje 800 koní a jednotky HY-KERS s dodatkom výkon 163 koní. Celkový výkon doslova berie dych. Priprav sa na 963 koní a 900 Nm krútiaceho momentu!

Neobmedzený úsek + prázdna cesta

Video zábery z nemeckej diaľnice sa stali po zverejnení na sociálnej sieti hitom internetu. Niet sa čomu čudovať. Originálne instagramové video okamžite rozpútalo vlnu zdieľania. Akú rýchlosť dosiahne hyperšport na prázdnom cestnom úseku s neobmedzenou rýchlosťou?

372 km/h na diaľnici - Laferrari posúva maximálku!Zdroj: jamesedition.com

Sleduj video

Ručička tachometra sa dostala za hranicu, ktorú udáva sám výrobca. Laferrari beštia s extrémnymi parametrami a akceleráciou prekvapila rýchlosťou až 372 km/h. Strela na nemeckej diaľnici pokorila výrobcom udávanú továrenskú rýchlosť 349 km/h bez väčších problémov. Sleduj šialenú akceleráciu na diaľnici vo videu! Ako hodnotíš výkon vlajkovej lode s koňom v znaku? Podeľ sa o svoj názor na skutočnú rýchlosť vozidla na budíkoch v komentároch.  

Zdroj: https://www.instagram.com/p/B--fbN3p3YB/

Ferrari Laferrari dá 372 km/h - viac ako udáva výrobca

Video: 372 km/h na diaľnici - Laferrari posúva maximálku!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najväčšie digitálne hodiny na svete - vyrobené z áut!Nenechaj si ujsť svetovú atrakciu z Izraela! Miestne letisko si pre návšetvníkov pripravilo...4. Máj, 2020
02Tatra okolo sveta monštrum: 840 l nádrže paliva, dojazd 2 500 km!Povieš si, že nezničiteľné vozidlo, ktoré ťa dostane z každej nepohody musí byť pohodlné,...20. Máj, 2020
03Raritná Škoda 120 limuzína: Len 1 exemplár na svete! Tento unikát si už na prvý pohľad pýta pozornosť. Posúď sám. Delo 80. rokov je vyrobené z...10. Máj, 2020