Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Lacné Lamborghini: Made in China za menej ako 15 000€

Majstrami kopírovania a vytvárania dokonalých napodobenín čohokoľvek sú krajiny ďalekého východu. Od leta prúdia internetom fotografie Lamborghini Urus, ktoré v skutočnosti nenesie znak renomovanej luxusnej automobilovej značky. Lacné Lamborghini "Made in China" je na predaj za menej ako 15 000€!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
18.11.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: 2018 Huansu C60 Hyosow

Auto-moto zaujímavosti

Majstrami kopírovania a vytvárania dokonalých napodobenín čohokoľvek sú krajiny ďalekého východu. Od leta prúdia internetom fotografie Lamborghini Urus, ktoré v skutočnosti nenesie znak renomovanej luxusnej automobilovej značky.

Lamborghini Urus  Zdroj: topgear.com

Lamborghini Urus z Číny

Sú veci, ktoré sa nepožičiavajú. Medzi ne patria ženy a autá. Mali by medzi ne patriť aj automobilové návrhy. Na prvý pohľad ťa vôbec nemusí napadnúť, že sa nepozeráš na tvarové línie Urusu. Podoba čisto náhodná? Posúď sám.

Huansu C60 HyosowZdroj: motoring.com

Drahý superšport = jediná cesta?

Je verejným tajomstvom, že automobilky medzi sebou pokukujú po nových aj starších modeloch. A tak tu máme flotilu modelov, ktoré vedľa seba pôsobia ako súrodenci. Dizajn, ktorý sa páči, sa rovnako často kopíruje.

Huansu C60 HyosowZdroj: carnewschina.com

Extrémne drahý originál vs. lacná kópia

Vďaka tomu tu máme originál, superšport, ktorý vyniká nielen charakteristickým imidžom, ale aj astronomickou cenou. A "low-cost fešáka" s podobnou stavbou tela. Najväčšie rozdiely? Popri fyzickej podobnosti modely jednoznačne odlišuje cena.

Huansu C60 HyosowZdroj: youtube.com/worldofthing

Za málo peňazí, veľa muziky?

Dobre stavané SUV od Huansu je perfektným príkladom toho, ako sa dá "za málo peňazí vytvoriť veľa muziky." Sarkazmus preč, podobnosť oboch strojov je skutočne prekvapujúca.

Lamborghini Urus vs. Huansu C60 HyosowZdroj: motoring.com

Výkon

Ďalším neporovnateľným rozdielom sú parametre. Lamborghini Urus disponuje výkonom 650 koní. Čínsky model s označením C60 tu "dostáva na frak." Pohon vozidla je omnoho viac "na cesty stavaný." S výkonom 195 koní skvele zapadá do bežných podmienok premávky.

Cena

Nízka cena ťa prekvapí. Takmer dokonalá kópia Lamborghini Urus je na domácom trhu v Číne na predaj za 14 000 €. S prihliadnutím na obľúbenú SUV karosériu, je možné, že si aj vďaka nízkej cene nájde svojich zákazníkov. Kategória crossoverov je dnes mimoriadne obľúbená. Svoje miesto na trhu si  preto v krajine vzniku netradičné Huansu C60 obháji. 

Lamborghini Urus klon z Číny Zdroj: carnewschina.com

Zdroj: carthrottle.com, topgear.com

Lamborghini Urus vs. Huansu’s C60 Hyosow

Video: 2018 Huansu C60 Hyosow

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Kuny v motore auta: Ako sa ich zbaviť?Kuna dokáže v aute urobiť poriadne škody. Ako zabrániť prehryzeniu káblov a poškodeniu...16. November, 2018
02Audi RS6 combi ako nové: 16 rokov, top stav, nájazd len 2 306 km!16-ročné automobily to už majú väčšinou "za sebou." To nie je prípad ostrého combi Audi...10. November, 2018
03Nová finta zlodejov: Pozor na krádež na 2 pokus!Pokus o krádež, pri ktorom nič nezmizlo a jediným poškodením bolo rozbité okno? Majiteľ BMW...4. November, 2018