Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Kuriózna pokuta z ČR: 1 970€ za odfotený vodičák a dodávku na vlečke BMW!

Dodávka naložená na vlečke za BMW. Extrémne prekročenie váhy o 1 tonu. Tmavé sklá vpredu! Vodič po výzve ukázal policajtom fotku vodičáku na mobile! Ak si myslíš, že si už videl všetko, zbystri pozornosť! Sleduj video, vodičových 5 minút slávy ho stálo 1 970€! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.02.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Kuriózna pokuta z ČR: 1...

Auto-moto zaujímavosti

Dodávka naložená na vlečke za BMW, extrémne prekročenie váhy o 1 tonu. Aby toho nebolo málo, bez vodičáku!

Kuriózna pokuta v ČR! Zdroj: foto: Policie ČR

Kuriózna pokuta

Ak si myslíš, že si už videl všetko, zbystri pozornosť! Na cestách sa dejú tragické nehody, a tiež nevysvetliteľné prípady, ktoré často hraničia so zdravým rozumom. Kuriózny prípad z ČR ťa presvedčí, že vodiči sú schopní skutočne všetkého. Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video!

Extrémne preťaženie návesu

Ako sa dá maximálne zaťažiť náves? Nalož na neho starú dodávku, ako ťahač použi osobný automobil značky BMW! 32-ročný vodič z cudziny prekročil celkovú hmotnosť návesu o 1 tonu! Prečo nie? Možno kvôli pokute. S tou vodič zrejme vôbec nepočítal.

Kuriózna pokuta z ČR: 1 970€ za odfotený vodičák a dodávku na vlečke BMW! Zdroj: Policie ČR

Vodičský preukaz odfotený mobilom

Svedčí o tom aj fakt, že pri sebe vôbec nemal „vodičák.“ Policajtom ukázal fotografiu vodičského preukazu odfotenú v mobile! Koľko taká „zábava“ s mužmi zákona môže stáť? Zadarmo ich čas rozhodne nebude.

Tmavé fólie na predných sklách vozidla

Tu však vodičova odvaha nekončí. Súčasťou jeho „výbavy“ sú aj nehomologované tmavé fólie na predných sklách automobilu. Ohrozenie premávky je pri jeho „odvahe“ možné brať ako najmenšie pochybenie.

Kuriózna pokuta z ČR: 1 970€ za odfotený vodičák a dodávku na vlečke BMW! Zdroj: Policie ČR

Ako „zarobiť“1 970€? 

Kuriózny prípad riešili policajti v Ostrave a informoval o ňom portál novinky.cz. Samotných policajtov úplne dostalo, keď vodič po výzve ich výzve na predloženie dokladov ukázal fotku vodičského preukazu odfotenú na mobile! Ak si myslíš, že si už videl všetko, zbystri pozornosť! Tento Poliak ťa dostane!

Zákaz jazdy + kaucia

Vodičových 5 minút slávy ho stálo 50-tisíc českých korún, v prepočte zaplatí kauciu približne 1 970€! Zákaz jazdy bol v tom prípade samozrejmosťou. Čo si myslíš o podobných vodičoch? Je podľa teba kaucia dostačujúca? 

Zdroj: policie.cz, noviny.sk/novinky.cz

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Pozor / Polícia varuje: Na Slovensku úraduje falošný policajt!Nenaleť falošnému policajtovi! Polícia varuje pred ďalším falošným policajtom, ktorý...14. Február, 2018
02Pozor: 19 nových 4x4 Superb zbraní Polície ČR! Polícia u susedov má na diaľničných úsekoch nové posily. V ČR ťa namerajú špeciálne...2. Február, 2018
03Najrýchlejší traktor na svete: 7,7 ton vážiaci kolos dá 130 km/h na snehu!Traktor. rekordér rýchlosti? Valtra vyniká parametrami, ktoré môžu závidieť osobné...20. Február, 2018