Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Karbónový zabijak Tesly Roadster: 1 915 koní, 100 km/h za 1,85 sekundy!

Maximálka 258 km/h. Na 1 nabitie prejde až 650 kilometrov! Nabitie na 80% za 0,5 hodiny. Palubný počítač, ktorý rozpoznáva tváre a po identifikácii umožňuje naštartovanie mašiny bez použitia kľúča! Zaujímavé autonómne schopnosti vďaka špeciálnemu softvéru Rimac. Výkon 1 915 koní je zárukou toho, že sa pozeráš na zabijaka Tesly Roadster! Čo dokáže? Sleduj video! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.03.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Karbónová beštia...

Auto-moto zaujímavosti

Neznáma chorvátska automobilka zaujala pred časom s modelom, ktorý zožal celosvetovú pozornosť. Na ženevskom výstavisku Palexpo mal premiéru už nástupca úspešného Rimacu Concept One. Ostrý Rimac C_Two má ako Concept Two čo ponúknuť! Neskutočné parametre ťa dostanú!

Rimac C_Two konceptZdroj: Facebook Rimac Automobili

Brutálne parametre

Maximálka 420 km/h. Na jedno nabitie dojazd až 650 kilometrov. Nabitie na 80% za 0,5 hodiny! Palubný počítač, ktorý rozpoznáva tváre a po identifikácii umožňuje naštartovanie mašiny bez použitia kľúča. A k tomu zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 1,85 sekundy? Áno, táto extrémna mašina ponúka skutočne nevídané parametre! 

Rimac C_TwoZdroj: Facebook Rimac Automobili

Killer Tesly Roadster z 0 na 100 za koľko?

Pridaj k tomu zaujímavé autonómne schopnosti vďaka špeciálnemu softvéru Rimac. A to nie je všetko! Výkon 1 915 koní je zárukou toho, že sa pozeráš na zabijaka Tesly Roadster! Čo dokáže? Táto raketa disponuje neskutočným zrýchlením. Rimac "dá" z 0 na 160 km/h za 4.3 sekundy! Zaujímavé čísla pri takom výkone, čo povieš? 

Rimac C_TwoZdroj: Facebook Rimac Automobili

Cena

Ohľadne ceny možno polemizovať. Brutálne parametre budú na predaj za poriadny balík peňazí. Niet pochýb, že bude stáť viac ako „jednotka.“  Očakáva sa, že cenovka Rimacu C_Two prekročí hranicu 1 500 000 eur! 

Rimac C_TwoZdroj: Facebook Rimac Automobili

Rimac C_TwoZdroj: Faceoobk Rimac Automobili

Produkcia

Do výroby sa dostane len obmedzený počet exemplárov. Výroba štartuje v druhej polovici roka 2018 a výrobca chystá vyrobiť 150 kusov tejto brutálnej mašiny. Novinka Rimacu poriadne zamieša karty na trhu extrémne rýchlych strojov! Ako sa ti Rimac páči?

Rimac C_TwoZdroj: Facebook Rimac Automobili

Zdroj: engadget.com, topspeed.com

Video: Karbónová beštia Rimac Two

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Pozor / Zmena zákona: Nové pravidlá STK, emisií a stáčania km!Zmeny sa týkajú STK, emisií a najazdených km na odometroch! Na čo bude slúžiť emisná...24. Marec, 2018
0215 nikdy nekupuj jazdených áut: Pohorel Volkswagen, BMW aj Kia!Aj Volvo našlo svoje miesto v rebríčku problémových modelov! Ktoré modely, od inak...22. Marec, 2018
03BMW M3 aj ako combi? Vyrob si sám unikátne BMW!Keď ti automobilka odmietne vyrobiť auto podľa tvojich predstáv, nevešaj hlavu. Vyrob si ho...18. Marec, 2018