Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Hyundai Santa Cruz: Kompaktný pick-up, ktorý budeš chcieť!

Zákazníci pravidelne "otravujú" automobilky s dopytom po malom, užiitočnom vozidle schopnom dostať sa takmer kamkoľvek. To je prípad konceptu Hyundai Santa Cruz. Všetko nasvedčuje tomu, že sa dostane do produkcie! Prekvapivo však pôjde o pickup kompaktných rozmerov. Viac v článku!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
27.03.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Hyundai Santa Cruz:...

Auto-moto zaujímavosti

Ako je to s výrobou?

Zákazníci pravidelne "otravujú" automobilky s dopytom po malom, užiitočnom vozidle schopnom dostať sa takmer kamkoľvek. To je prípad konceptu Hyundai Santa Cruz. Všetko nasvedčuje tomu, že sa dostane do produkcie! Nový koncept Santa Cruz zaujme fanúšikov malých "nákladiakov." Dizajnovo sa skutočne vydaril, posúďte sami!

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Novinka od Hyundai uvádza kombinovanú spotrebu nafty 7,8 litra na 100 kilometrov. Úložný priestor poskytuje možnosť naložiť a odviezť prakticky čokoľvek. Automobilka apeluje najmä na flexibilnú korbu, ktorú možno predĺžiť a vysunúť podľa potreby. Môžete taktiež sklopiť zadné čelo a využiť vzniknutú plochu napríklad na prevoz motocykla.

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Kvôli pohodliu pri nastupovaní a vystupovaní Santa Cruz prišiel o B stĺpiky. Zaujímavosťou je aj možnosť prispôsobenia vnútorného priestoru podľa toho, či je práve treba viac miesta v kabíne alebo väčšiu úložnú plochu.

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Kórejčania, ktorí stoja za dizajnovým prevedením konceptu, správne identifikovali potreby fanúšikov pickupov. Tento typ vozidiel si totiž nájde hrdého majiteľa takmer výlučne kvôli imidžu. Santa Cruz je pre nich kompaktnou a celkom úspornou voľbou.

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Drsný vzhľad s 12-palcovými kolesami, ktoré zaujmú na prvý pohľad je však trochu zavádzajúci. Aj keď niet pochýb, že si táto mašina s pohonom 4x4 poradí v teréne, možno prekvapí tým, že je určená najmä na jazdy po okolí mesta. Očakávať taktiež možno kompaktnejšie rozmery, ktoré majitelia ocenia najmä pri parkovaní v meste.

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Pamätáte si zaujímavý koncept "polovičného" SUV z dieľne Hyundai, ktorý bol predstavený na detroitskom autosalóne? Hyundai HCD-15 Santa Cruz pick-up koncept bol jednou z hviezd Detroit Auto Show roku 2015 a dokonca získal piate miesto na zozname Autoblog Editors výberu najoblúbenejších debutov. Severoamerické rameno kórejskej značky si údajne vybral Detroit preto, aby zahraniční manažéri mohli vidieť reakcie médií na tento model. Hazard sa však vyplatil. 

Model bol predstavený na detroitskom autosálone tento rokZdroj: autoblog.com

Za zrodom konceptu Hyundai Santa Cruz 2015 stála vlna pozitívnych ohlasov z debutu v Detroite a aj veľká túžba automobilky po presadení sa na populárnom trhu pick-up modelov. Podľa informácií, ktoré zverejnila agentúra Reuters, má koncept všetky predpoklady na to, aby sa dostal do výroby. 

Hyndai Santa CruzZdroj: autoblog.com

Hyundai sa naozaj snaží modelom zaujať. Predajcom vysvetluje, že finálna verzia nemusí vyzerať ako koncept Santa Cruz. Spoločnosť predstavila na veľtrhu model, ktorý dokonca postrádal interiér. V tej dobe ešte model neponúkal kontrétnu platformu. Aká budúcnosť čaká model Santa Cruz ukáže čas. Páči sa vám jeho dizajnové prevedenie?

zdroj: autoblog.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Pozor na nebezpečné dôchodkyne!Často sa hovorí o nebezpečnej jazde vodičov, o ohrozovaní životov a neohľaduplnosti k...22. Marec, 2015
02Video: Extrémny burnout!Na internete sa objavilo už obrovské množstvo burnoutov. Videli sme neskutočné veci a...22. Marec, 2015
03Najluxusnejší obytný karavan sveta: Odvezie aj tvoje SUV!Predstavte si, že idete na návštevu vzdialených príbuzných, zaparkujete vaše auto veďla ich...22. Marec, 2015