Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Hum Rider: Jeep, ktorý si poradí s kolónami!

Dlhá kolóna vozidiel pred tebou? Automobil, ktorý ti bráni zaparkovať? Pre Hum Ridera žiaden problém! Hum Rider je špeciálne upravený Jeep, ktorý nikdy neuvidíš stáť v kolóne. Neveríš? Sleduj video! 

rufus v Podcasty
26.03.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Hum Rider prekoná...

Podcasty

Určite to poznáš aj ty. Stojíš v kolóne áut, doma ťa čaká navarená večera a pred tebou sú ešte tak 2 hodiny posúvania a kľučkovania medzi autami. Tvojím jediným snom je dostať sa preč! V tom sa tvoj automobil zmobilizuje, stlačíš červené tlačidlo a ako zázrakom si zachránený! Áno, ja viem, znie to viac ako nereálne. Je tu však možnosť, že to takto môže fungovať! Presvedčí ťa o tom netradičný nápad, ktorý ťa zároveň veľmi dobre pobaví!

Hum RiderZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Hum Rider

Kolóny. Všetci ich neznášame. Možno niektorí ešte viac ako my. Možno nápad vznikol tak, že vodič jednoducho stratil nervy a odteraz jeho Jeep nikdy netrčí v dopravnej zápche! Vieš si predstaviť, že prefrčíš v dopravnej špičke „okolo“ stojacich áut a vytočených vodičov za volantom? 

Hum RiderZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

„Anti-kolónové“ vozidlo

Hum Rider nikdy neuvidíš stáť v mestskej zápche. Zle zaparkované auto znemožňujúce parkovanie? Dlhá kolóna osobných áut? Pre „Humiho“ žiaden problém! Čo je na Hum Rideri najlepšie? Skutočne funguje!

Hum RiderZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Bláznivý nápad

Celý nápad vznikol v hlavách „machrov“ spoločnosti A2ZFX. Táto spoločnosť vytvorila aj povestný firemný Mini Cooper Red Bullu s obrovskou plechovkou, ktorý si určite videl. Predtým ako celý nápad zrealizovali, uložili si v hlavách niekoľko myšlienok, ktoré dali základ tomuto originálnemu vozidlu.

Hum RiderZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Ako to funguje?

Hum Rider stojí na základe Jeepu Cherokee. Princíp fungovanie nie je extrémne zložitým systémom, úprava si však vyžiadala prerábku podvozku a navýšenie hmotnosti až na 3850 kilogramov! Kolesá sú osadené na hydraulické nohy, ktoré sú schopné rozšíriť stopu a nadvihnúť kabínu s vodičom tak, že si ostatných účastníkov premávky jednoducho vychutnáš štýlom, ktorý im otvorí ústa!  Hydraulika má dokonca separátny motor. Celé čaro tejto „vychytávky“ tkvie v tom, že úpravu Jeepu nemáš šancu spoznať!  Vyzerá ako úplne bežný automobil!

Hum RiderZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Vydarená „zábavka“

Aj keď nejde o „sériovku“ a tento prototyp slúži len na marketingové účely, je už dávno slávny! Hum Rider si zahral v reklame amerického operátora Verizon. Propaguje novú službu nazvanú „Hum.“ Prekoná bežne mestské kolóny.

Hum RiderZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Čo dokáže? 

Existuje však niečo, s čím si zrejme tak ľahko neporadí. Ako by sa Hum Rider asi zachoval, keby sa zoči-voči stretol s dodávkou alebo jednoducho s väčším protivníkom? Toto asi nebude „Humiho“ parketa. Pobiť sa s problémami bežných dní a nájsť spôsob ako z problému von zábavnou cestou nie je jednoduché. Predstav si reakciu vodičov v tvojom meste, keby sa tam v kolóne takýto „transformer“ objavil! Hum Rider zaručene prekvapí a tiež pobaví. Video rozhodne stojí za to!

Čo Hum Rider pripomína? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: adweek.com, foxnews.com

Video: Hum Rider prekoná otravné kolóny!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nový Harley-Davidson tvoj za 6 324 eur! Chce to nový Harley-Davidson? Teraz na Harleya nemusíš čakať a šetriť pol života! Vďaka...22. Marec, 2017
02Ako sa kradnú autá? 2 minúty a BMW X6 nie je tvoje!"Autičkári" sú obroským tŕňom v oku a veľkým strašiakom majiteľov áut. Organizované gangy...2. Marec, 2017
03550-koňový Brabus G550 4x4² Adventure: Luxusná limuzína v tele off-roadu! Po extrémnom počine Mercedesu G63 6x6 je priam nemožné predstaviť si extrémnejšiu verziu!...12. Marec, 2017