Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Hilux Gladiator: Terénna šelma v červenej koži!

Prečo budeš Hilux Gladiator chcieť? Je to krvilačná betia ako stvorená do nezjazdného terénu! Brutálna hračka poteší najdrsnejších off-road maniakov! Neveríš? Šnorchel do hlbokej vody ako bonus! Vytuningovanú beštiu z Hilluxu si nenechaj ujsť! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.04.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Hilux Gladiator: Terénna...

Auto-moto zaujímavosti

Úpravca Retro Vehicle si pre prívržencov extrémnych mašín a off-roadu pripravil šťavnaté prekvapenie!

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: toyota.co.nz

Nielen pre milovníkov terénu

Je to drsná mašina, ako stvorená, do nezjazdného terénu! Brutálna hračka poteší nielen milovníkov off-roadu! Zajazdiť si s ňou je nezabudnuteľný zážitok! Neveríš? Pozri si vytuningovanú beštiu z Hiluxu na vlastné oči! Dokáže určite zdvihnúť adrenalín svojou priechodnosťou a agilitou v ťažkom teréne. 

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: squarespace.com

Toyota Hilux Gladiator so šnorchlom do hlbokej vody

Prečo budeš nový Hilux Gladiator chcieť? Dôvodom budú aj doplnky. Extrémne terénne prvky a doplnky. Zvýšený podvozok. Obrovské 20-palcové balónové terénne pneumatiky. Ochranný plech motora. Odolný naviják. LED svetelná rampa. Chceš viac? Špeciálny „šnorchel“ pre „plavbu“ v hlbokej vode ako bonus!

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: squarespace.com

Luxusná šelma v červenej koži

Čo by si v podobnom „výsadkarovi“ nečakal? Interiér srší dokonalosťou! Špeciálne koberčeky s logom Gladiator, karbónový dekór a neskutočne luxusná červená koža je bodkou nečakane luxusného interiéru!

Limitovaná edícia

Vozidlo bolo predstavené pri príležitosti veľtrhu Mystery Creek Fieldays na Novom Zélande. Koncept sa dočkal takej vlne záujmu, že výrobca prináša na trh špeciálnu limitovanú Gladiator edíciu tohto skvostného modelu.

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: squarespace.com

Pod kapotou

Ak ťa tento predátor zaujal, určite chceš vedieť viac o výkone stroja. Pod kapotou môžeš očakávať oveľa silnejší motor ako štandardný 4-valcový turbodiesel 2.4 D-4D disponujúci výkonom 150 koní (110 kW). Koľko to presne bude? Nechajme sa prekvapiť!

Vychytávky

Motor si pomáha turbomiešadlom vyznačujúcim sa nastaviteľnou geometriou lopatiek (VTG) a intercoolerom, ktorý odpovedá norme Euro 6. Výkon na kolesá prenáša 6-stupňový manuál.

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: rve.co.nz

Terénne delo = 100 km/h za koľko?  

Aké parametre zrýchlenia toto delo ponúka? Hilux „spraví“ rýchlosť 100 km/h za 12,8 sekundy. Vo verzii so 6-stupňovou prevodovkou za 13,2 s. Vzhľadom na ostatné parametre, je na mieste preglgnúť.

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: rve.co.nz

Príchod na trh

Tento švihák ma všetky predpoklady na úspech. Podobným mašinám s extrémnymi parametrami sa na našom malom trhu darí. Ako sa ti páči? Zhodneme sa, keď vyhlásime, že ho chceme ho na našom trhu? Hneď!

Toyota Hilux Gladiator ConceptZdroj: rve.co.nz

Zdroj: rve.co.nz, nzautocar.co.nz

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Vodičovi BMW namerali 212 km/h: Prekročenie o 82 km/h = Pokuta 800€!Cestní piráti si so zaplatením pokuty príliš veľké starosti nerobia. Dôkazom je prípad zo...10. Apríl, 2018
02Rekord: 70-metrový tunel v Holandsku postavený za 55 hodín! Holandskí stavbári dokážu postaviť podjazd za rekordných 55 hodín! Podobná stavba na...6. Apríl, 2018
03Unikát na predaj: Obrnený Peugeot 205 za 37 500 €!Francúzsky osobný automobil vo verzii hot hatch je bežným mestským automobilom nemajetných....4. Apríl, 2018