Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Futuristický koncept Opel GT: Premiéra v Ženeve!

CEO manažér spoločnosti Opel, Karl-Thomas Neumann, vypustil na svojom Twitteri informácie o novom Vauxhall / Opel GT koncepte! Kupé prináša vzrušujúci a osviežujúci dizajn, ktorý má byť ukážkou smerovania dizajnu automobilky a podoby automobilu budúcnosti. Nový Opel GT bude viac než len športovým automobilom! Futuristická počítačová vizualizácia predurčuje koncept na úspech, posúď sám!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
27.01.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Futuristický koncept Opel...

Auto-moto zaujímavosti

Automobil budúcnosti

CEO manažér spoločnosti Opel, Karl-Thomas Neumann, vypustil na svojom Twitteri informácie o novom Vauxhall / Opel GT koncepte! Kupé prináša vzrušujúci a osviežujúci dizajn, ktorý má byť ukážkou smerovania dizajnu automobilky a podoby automobilu budúcnosti. 

Opel GT konceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Opel GT koncept

Automobilka má s konceptom veľké plány. Nový Opel GT bude viac než len športovým automobilom, predstavuje nový inovatívny dizajn automobilky Opel. Ako hodnotíš jeho exteriérové prevedenie? Nebude podobný dizajn nepochopený, tak ako niektoré predošlé futuristické koncepty? Mohla by futuristická počítačová vizualizácia konceptu mať úspech? 

Opel GT konceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Opel GT konceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Len základné údaje  

Podľa informácií zverejnených portálom Autoexpress, má byť nové kupé Opelu „prerodom“ v doterajšom vývoji automobilky a nový koncept Vauxhall -Opel GT bude športovým vozidlom vybaveným 3-valcom s objemom 1,0 litra a výkonom 143 koní. Výkon bude na kolesá prenášaný 6-stupňovou automatickou prevodovkou. Samotný Opel zatiaľ žiadne oficiálne informácie nezverejnil a tiež nepotvrdil, a tak dal na internete priestor mnohým dohadom ohľadne výkonu a dizajnu. To v konečnom dôsledku ešte viac zvyšuje záujem o ich nadchádzajúcu novinku.

Opel GT konceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Dizajnová štúdia budúcnosti

Na základe názoru odborníkov je možné, že bude automobil disponovať naozaj nevýraznými rýchlostnými parametrami a pôjde tak len o dizajnovú štúdiu budúcnosti a naznačenie dizajnu a smerovania značky.

Opel GT konceptZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Opel GT konceptZdroj: finalcd.sk

Pozri si upútavku na nový koncept Opelu GT vo videu.

Video upútavka: Opel GT koncept

Chce ovládnuť ženevský autosalón!

Generálny riaditeľ spoločnosti Opel, Karl-Thomas Neumann, odhalí nový koncept Opelu GT pri príležitosti svetovej premiéry na tohtoročnom ženevskom autosalóne. Ženevský autosalón je tu čo nevidieť a aj tento rok sa na ňom stretnú tisícky automobilových fanúšikov. Ženevský autosalón sa uskutoční v termíne od 3. do 13. marca.

Čerstvý odkaz o novom koncepte na Twitteri CEO manažéra Karla-Thomasa NeumannaZdroj: finalcd.sk

Nenechaj si újsť nový koncept Opelu GT!

Pôjde len o dizajnovú štúdiu budúcnosti alebo sa zaujímavý koncept športového automobilu skutočne dostane do predaja? To, ktorá varianta sa potvrdí, je zatiaľ vo hviezdach. Nenechaj si újsť ďalšie informácie a upresnenia, oplatí sa byť pri tom! 

Opel GT konceptZdroj: finalcd.sk

Opel GT konceptZdroj: finalcd.sk

Opel GT koncept Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: finalcd.sk

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Snowboardovanie v uliciach mesta!Snehová kalamita vo vicerých častiach sveta inšpirovala mnohých milovníkov adrenalínových...24. Január, 2016
02Vodič roka: Na zabudnutú manželku si spomenul po 100 kilometroch!Neobyčajný príbeh z Južnej Ameriky, ktorý v predchádzajúcich dňoch obletel svet, hovorí...23. Január, 2016
03Vzácne 1957 Ferrari Spider Scaglietti je na predaj! Červený "Supercar" bude hlavným ťahúňom a jedným z troch najzaujímavejších automobilov...26. Január, 2016