Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Formula na diaľnici D4: Polícia pátra po vodičovi pretekárskeho monopostu

V premávke môžeš stretnúť trup lietadla alebo maketu raketoplánu. Alebo ťa na diaĺnici D4 môže predbehnúť červený monopost. Pre zážitok z F1 už nemusíš na trať. Polícia po osobe, ktorá jazdila po diaľnici, intenzívne pátra. Teraz môžeš povedať, že si už videl všetko. Na cestách si pri predbiehaní dávaj pozor na formulu s číslom 7! Sleduj video.

rufus v Video sekcia
14.09.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Formula na diaľnici...

Video sekcia

Tank alebo Bmw naložené v dodávke. V premávke môžeš stretnúť trup lietadla alebo maketu raketoplánu. Alebo ťa na diaľnici D4 môže predbehnúť červený monopost.

Formula na diaľnici D4 - Polícia pátra po osobe riadiacej pretekársky monopostZdroj: youtube.com/ Týdeník Polcie

Polícia pátra

Pre zážitok z F1 už nemusíš na trať. Polícia pátra po "pilotovi" červenej formuly, ktorá jazdila neďaleko českého mesta Příbram. Českí policajti pátrajú po osobe, ktorá viedla formulu na frekventovanom úseku cesty. O prípade informovala aj Česká televízia.

Formula na diaľnici D4 - Polícia pátra po osobe riadiacej pretekársky monopostZdroj: youtube.com/ Týdeník Policie

Pomoc s objasnením prípadu

Vo veci objasnenia prípadu žiadajú o pomoc ostatných vodičov i autora videa. Je nutné určiť čas aj ostatné okolnosti prípadu, kedy sa vodič dopustil predpokladaného priestupku. Prípad hľadania osoby, zodpovednej za porušenia zákona č. 361/2000 Zb. o premávke na pozemných komunikáciách, je v štádiu preverovania. To, že si niekto o sebe myslí, že je Michael Schumacher nemusí byť problém. Až do momentu, kým sa nerozhodne jazdiť s pretekárskym monopostom po diaľnici. Okrem ohrozenia ostatných účastníkov, jazdí "pilot" s vozidlom bez evidenčného čísla a diaľničnej známky. Ide o viaceré porušenia predpisov. 

Trest pre „pilota“ formuly

Na prvý pohľad pripomínajú zábery z videa preteky F1. Konkrétne sa pravdepodobne jedná o monopost Dallara GP2/08. Tento konkrétny prototyp bol využívaný v populárnej sérii GP2, dnes Formula 2, v sezónach 2008, 2009 a 2010. Organizátorovi súkromného preteku F1 patria bonusové body za originalitu. Zábery formuly z českej diaľnice sa šíria internetom lepšie ako platená reklama. Zrejme si za neplatenú propagáciu akcie sám priplatí. Číslo 7 nebude v jeho prípade šťastným číslom.

Formula na diaľnici D4 - Polícia pátra po osobe riadiacej pretekársky monopostZdroj: youtube.com/ Týdeník Policie

Nielen pokuta – Aký trest?

Zviditeľnenie nielen na sociálnych sieťach, bude zrejme drahé. Za nelegálnu jazdu s pretekárskym monopostom môže očakávať viac ako trest v podobe pokuty. Aký trest ho čaká? Zatiaľ nie je známe oficiálne vyjadrenie o priestupku. Aké sankcie za možné ohrozenie účastníkov premávky navrhuješ? Podeľ sa o svoj návrh adekvátneho postihu v komentároch.

Formula na diaľnici D4 - Polícia pátra po osobe riadiacej pretekársky monopostZdroj: youtube.com/ Týdeník Policie

F1 v premávke na diaľnici

Na cestách si dávaj pozor na predbiehanie formuly s číslom 7. Teraz môžeš povedať, že si už videl všetko! Šialenca za volantom formuly si nenechaj ujsť. Video zverejnil Týdeník Polciie. Jeho jazdu v bežnej premávke musíš vidieť na vlastné oči. Sleduj video.

Zdroj: YouTube kanál Týdeník Policie, Policie stredočeského kraje, https://www.policie.cz

Video: Formula na diaľnici D4 - Polícia pátra po osobe, ktorá riadila pretekársly monopost

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najodolnejšie SUV na svete: Nový 1 000-koňový Rezvani Tank! Nový Rezvani Tank je šialená beštia na poli brutálnych SUV modelov. V ponuke automobilov na...24. August, 2019
02Škoda Octavia III. na totálku: Po ruskej prerábke ako nová!Prerábka Škody Octavia III. ruského kutila sa okamžite po zverejnení stala hitom internetu....4. September, 2019
03Chceš SUV? Majiteľ Volva XC90 zaplatil 49 600 eur za palivo na 3 roky!Vlastniť populárne SUV zo Švédska je snom mnohých z nás. Koľko stojí prevádzka špičkových...2. August, 2019