Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Extrémne Tatra 8x8 závody: Truck trial berie dych!

Tatra 8x8 Truck Trial - šialené závody masívnych off-roadových mašín musíš vidieť na vlastné oči! Sleduj video.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
10.12.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Tatra 813 a...

Auto-moto zaujímavosti

Ak existuje niečo, čo všetci automobiloví fanúšikovia milujú, sú to netradičné závody. Preveriť sily netradičného súpera v teréne je nezabudnuteľným zážitkom nielen pre divákov, ale aj pre samotných vodičov. Svoje o tom vedia najlepší z najlepších, vodiči mašín z nasledujúcich pretekoch.

Tatra 8x8 Truck Trial - šialené závody masívnych off-roadových mašínZdroj: youtube.com/K4 Movies

Terénna skúška odvahy

Tatra patrí medzi kultové záležitosti rokov minulých. Aj keď s dnešnou konkurenciou nedrží krok, v niektorých kategóriách stále predstavuje vrchol dokonalosti. Presvedčia ťa o tom nasledujúce zábery z divokých terénov a prekážok, ktoré dokážu s mohutnými vozidlami zdolať len tí najlepší vodiči.

8x8 Mercedes-Benz Tatra Truck trial

Predaj vozidiel značky Tatra za posledný rok neprekonal ani métu 1 000 predaných kusov vozidiel. Predalo sa 840 exemplárov. To však vôbec nevadí. Nič to nemení na fakte, že na túto legendu budeme obdivne vzhliadať aj naďalej.

Extrémne Tatra 8x8 závody: Truck trial berie dych!Zdroj: youtube.com/ K4 Movies

Čo na to Mercedes, Man a Volvo?

Síce tieto čísla nebudú vôbec zaujímať zvučné mená konkurenčných značiek ako Mercedes, Volvo alebo Man, ale Tatra vyniká inými prednosťami, ktoré sú v komunite „trail truck“ fanatikov prudko vyhľadávanými. A nie, naozaj sa nejedná o malé preteky na území Slovenska či u našich susedov v ČR.

Truck Trial obrích mašín

V blízkosti nemeckých miest Teuchern a Oberottendorf sa pravidelne konajú náročné preteky na ešte náročnejšej trati. A Tatry v hlbokých terénoch pôsobia len ako malé mravce snažiace sa prežiť extrémne podmienky. To, čo vyzerá ako nemožné, Tatra skutočne dokáže. Postaví sa na trať a predvedie to najlepšie, čo môže zo seba vydať ako brutálny off-road nasadený do naozaj vyzývajúcich podmienok.

Extrémne Tatra 8x8 závody: Truck trial berie dych!Zdroj: youtube.com/ K4 Movies

8x8 mega zážitok

Vidieť masívne a ťažké „trucky“ s pohonom 8x8 a špeciálne navrhnutými vonkajšími rámy pôsobí v ponuke „všetkoterénov“ mimoriadne osviežujúco.  Čo sa stane, keď do extrémnych off-roadových podmienok postavíš masívne mašiny s tvrdým charakterom? Trúfol by si si vyskúšať podobnú adrenalínovú zábavu? Šialené závody masívnych off-roadových mašín musíš vidieť na vlastné oči! Sleduj video.

Zdroj: jalopnik.comK4 Movies@Youtube

Extrémne Tatra 8x8 závody: Truck trial berie dych!

Video: 8x8 Mercedes-Benz Tatra Truck trial

Video: Tatra 813 a Mercedes-Benz 8x8 Truck Trial 2019

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Zárobok 25 000 $: 14-ročné dievča vyriešilo nebezpečný mŕtvy uhol!14-ročné dievča efektívne vyriešilo nebezpečný mŕtvy uhol. Pri svojom šikovnom nápade...8. December, 2019
02Video: Vodič Toyoty pri rýchlej jazde v bezvedomí preskočil 12 áutKuriózny kaskadérsky kúsok predviedol vodič, ktorý pri jazde pri vysokej rýchlosti stratil...6. December, 2019
03Adrenalínový prejazd mostnej konštrukcie v Bytči: Hazardér natočil video na fbFanúšik adrenalínu z okolia Bytče sa svojím videom postaral o popularitu na sociálnych...4. December, 2019