Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Drsné video: Nikdy neprechádzaj cez cestu s telefónom! (18+)

Drsná nehoda, pri ktorej mrazí, sa stala poriadnym výkričníkom pre všetkých, ktorí prechádzajú cez cesty s telefónom! Ako dopadla žena? Sleduj neskutočné zábery zverejnené z dôvodu výstrahy vo videu! Len pre silné povahy! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
26.05.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Nikdy neprechádzaj...

Auto-moto zaujímavosti

Doslova hororovú scénu, pri ktorej automobil zasiahol ženu počas prechádzania cez cestu, nahrali účastníci nehody na kanál Youtube ako memento toho, čo dokáže chvíľa nepozornosti na ceste! Túto chybu robíme takmer všetci! Vôbec si neuvedomujeme, čo všetko sa môže stať! Len pre silné povahy!

Nikdy netelefonuj počas prechádzania cez cestu!

Moderná doba zabúda často na nástrahy premávky a súčasné vyspelé technológie tomu vôbec nepomáhajú, ba priam naopak! Dôkazom toho je ďalšia zbytočná nehoda a odstrašujúci prípad mladej ženy!

Čo dokáže chvíľa nepozornosti? 

Autori videa o zverejnení videa dlho premýšľali a nahrali ho z dôvodu varovania všetkých, ktorí prechádzajú cez cesty visiac na telefónoch! Video bolo zverejnené len pred pár dňami ako odstrašujúca správa pre verejnosť. Okamžite po zverejnení sa stalo predmetom zdieľania na internete! Vodiči musia vždy sledovať chodcov, ale taktiež chodci nesú za svoje správanie zodpovednosť!

Nikdy nekráčaj cez cestu s telefónom! Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Príbeh z ktorého mrazí!

Ako dopadla žena? Dá sa niečo podobné vôbec prežiť? Prvé správy informovali o tom, že pri nehode v provincii Chonburi zasiahol automobil chodkyňu, ktorá telefonovala počas prechádzania cez cestu. Žena bola identifikovaná ako 40-ročná Sudchada Bureepia, prežila nehodu. Utrpela vážne zranenia a zlomeninu lebky. Okamžite po nehode bola prevezená do miestnej nemocnice.

Tragický koniec

Mangkorn Somsut, vodič, ktorý ženu s telefónom pri uchu zasiahol, povedal, že ženu vôbec nevidel, bola to doslova stotina sekundy! Zatiaľ nie je známa výška stanoveného trestu a ani to, akým obvineniam bude vodič čeliť. Jej manžel, Prasong, povedal, že jeho manželka zaviedla svoju dcéru do nemocnice a bola na ceste domov. Podľa posledných informácií zverejnených jedenásteho mája žena po havárií zraneniam podľahla.

Výstraha pre všetkých

Čo všetko sa môže stať? Prečo väčšina z nás robí tú istú chybu a nevenuje premávke všetky zmysly? Jej telo počas kolízie doslova „lietalo“ cez cestu! Drsná nehoda, pri ktorej mrazí, sa stala poriadnym výkričníkom pre všetkých, ktorí prechádzajú cez cesty s telefónom pri uchu! Nikdy netelefonuj počas prechádzania cez cestu! Sleduj neskutočné zábery vo videu a pouč sa! Nikdy už nerob túto chybu aj ty!

Zdroj: coconuts.co, YouTube kanál papernews quantoms 

Video: Nikdy neprechádzaj cez cestu s telefónom!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Škoda Kodiaq Coupé: Agresívny vzhľad a dostupná cena!Mladoboleslavská Škoda plánuje v najbližších mesiacoch rozšíriť portfólio predstavených SUV...8. Máj, 2017
027-miestna konkurencia Kodiaqu: Maxi kufor a cena 21 790 eur! Netradičný výzor a veľký batožinový priestor. 7-miestne SUV plne naložené zaujímavými...10. Máj, 2017
03840 koní a diabol pod kapotou: Nový Dodge Demon dá stovku za 2,3 s! V tele každého Challengera drieme démon! 2018 Dodge Challenger SRT Demon ich zobudí...12. Máj, 2017