Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČR

Lotyšský tuner Darz, ktorý sa pýši ponukou nepriestrelných mašín pre miliardárov prichádza s novinkou. Drsné delo, ktorý na seba strháva pohľady, všade tam, kde sa objaví, bude reklamným vozidlom známeho výrobcu energetických nápojov. Čistokrvný čierny SUV žrebec s výkonom 1 000 koní stretneš už čoskoro v ČR.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
10.11.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: 2019 Dartz Prombron...

Auto-moto zaujímavosti

Lotyšský tuner Darz, ktorý sa pýši ponukou nepriestrelných mašín pre miliardárov prichádza s novinkou. Drsné delo, ktorý na seba strháva pohľady, všade tam, kde sa objaví, bude reklamným vozidlom známeho výrobcu energetických nápojov.

Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČRZdroj: dartzgrupa.com

Výnimočná mašina pre náročných

Ak si miliardár, cisár, superhviezda, generál alebo diktátor, v tvojej garáži určite stojí podobný exemplár. Bohatstvo si jednoducho v automobilovom svete pýta výnimočné mašiny. Pozeráš sa na výnimočný stroj, ktorý neprehliadneš.

Čierny žrebec putuje do ČR

Čistokrvný čierny SUV žrebec s brutálnym výkonom. S týmto krásavcom sa bude možné stretnúť u našich susedov. Už budúci mesiac sa tento skvostný automobil stane reklamnou tvárou známeho výrobcu energetických nápojov. Nová tvár reklamnej kampane e silná ako samotný produkt. Existuje lepší stroj na propagáciu energy drinku ako koňmi nadupané SUV?

Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČRZdroj: dartzgrupa.com

1 000-koňové Dartz SUV delo

Názov a asociácia so známym hercom priamo poukazuje na drsné parametre mašiny. Tento stroj si rýchlo vyslúžil prezývku „otáčač krkov“ aj bez pomoci Sylvestera Stalloneho. Prečo asi? Povedz úprimne, dokázal by si v premávke prehliadnuť?

Prombron Black Stallion

Kontroverzný výrobca sa špecializuje na úzky segment výroby vozidiel. Lotyšská spoločnosť Dartz upravuje takmer výhradne extrémne modely SUV. Celosvetovo uznávaný tuner postavil na platforme modelu Hummer zaujímavý automobil, ktorý vyniká silou, veľkosťou, vzhľadom a ďalšou, pre extrémne úpravy, vlastnou kvalitou.

Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČRZdroj: dartzgrupa.com

Šialená výbava

Vo výbave vozidla nájdeš všetko, čo si vo výbave nevieš predstaviť. Áno, tieto mašiny nepatria do vkusu obyčajného zákazníka. Výrobca na svojich stránkach má klientov z celého sveta. O vozidlá tohto úpravcu je mimoriadny záujem.

Platforma Hummera H2

Šéf automobilky, Leonard F. Jankelovič nechal stáť dnes populárne platformy a úpravy vyrobené napríklad na základoch Mercedesu GLS. Oficiálne nepotvrdená podobnosť s Hummerom H2 naznačuje, že tuner vie, kde začať pri hľadaní vhodného drsného kandidáta.

 Dartz Prombron Black Stallion: 1 000-koňový Hummer z ČRZdroj: dartzgrupa.com

Off-road s mafiánskym vzhľadom

Šéf spoločnosti uvádza, že novinka zaujala aj filmárov. Názov filmu médiám neprezradil. Nechajme sa prekvapiť, v ktorom trháku si najnovšia úprava zahrá. Dartz plánuje spustiť aj sériovú výrobu modelu, podľa všetkého už na tradičnom základe značky s 3-cípou hviezdou v znaku.

Pohon 4x4 beštie

4x4 pohon je pri tejto špecifikácii samozrejmosťou. O výkon sa postará ostrý preplňovaný 6,2litrový V8 Hellcat motor koncernu FCA. Práca Prombron Black Stalliona začne v Čechách už v decembri. Môžeme sa tešiť na prvé zábery novinky počas propagácie v ČR. Ako sa ti čierny žrebec so stádom koní pod kapotou páči? Podeľ sa o svoj názor v komentároch.

Zdroj: http://dartzgrupa.comtopgear.com

Video: 2019 Dartz Prombron Black Stallion

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najspoľahlivejšie benzínové motory? Škoda, VW, Audi a Honda? Motor používaný u mnohých značiek, 1.8T 20v 110kW motor si získal nielen značky, ale aj...8. November, 2019
02Tesla zabíja: Vodič zhorel kvôli dverám bez kľučiekBezpečná a ekologická Tesla? Tesla Model S čelí obvineniam za smrť vodičov, ktorí po nehode...28. Október, 2019
03Mercedes-Benz triedy G za 135 000 €: Bestseller v Rusku vypredaný!35 rokov predaja na trhu. Značka Mercedes-Benz, označenie AMG a naftový pohon. Agresívna...2. November, 2019