Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Chystáš kúpu poriadnej mašiny? Tieto autá do 10 rokov poriadne stúpnu na cene!

Chystáš kúpu poriadnej mašiny? Tieto autá do 10 rokov poriadne stúpnu na cene! Chceš vedieť, ktoré to sú? Ak vlastníš jeden z týchto strojov nikdy neskladaj ruky z jeho volantu! Viac v článku!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
15.04.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Chystáš kúpu poriadnej...

Auto-moto zaujímavosti

Audi R8 V10 Plus

Automobilka Audi zverejnila pôsobivé video. Už dávno sa hovorí o tom, že R8-čka patrí do tohto zoznamu bez ohľadu na zohľadnené parametre či prestíž daného modelu v kategórii luxusných vozidiel. Nárast ceny tohto modelu je viac nez istý.

2016 Audi R8 V10 Plus s výkonom 610 koní patrí medzi TOP mašiny o ktorých sníva nejeden z nás!Zdroj: slashgear.com

Vychutnaj si zvuk R8-čky s kombinovanou spotrebou paliva 12,4 - 11,8 litra na 100 kilometrov vo videu. 

Video: Čo dokáže Audi R8?

Jaguar F-Type R

Jaguar išiel tvrdo do úteku už "prvou vlnou" V8-čkového F-typu. 495 konských síl pre Roadster a 550 konských síl vo verzii kupé, rozhodli o jeho smrtiacich parametroch. Jaguar si uvedomil, že by bolo veľmi zlým nápadom predávať toto brutálne auto "obyčajným smrteľníkov." Preto vznikol V8 AWD model pre rok 2016. To znamená, že je len obmedzené množstvo V8 F-typov s týmto bláznivým pohonom kolies. Je jasné, že za túto "muziku" si vášnivý zákazník poriadne priplatí.  

2016 Jaguar F-TYPE R AWDZdroj: slashgear.com

Jaguar F-type RZdroj: slashgear.com

Nissan GT-R Nismo

Vieme, že budúce GT-R-ko bude pravdepodobne hybrid, a určite bude skvelé, ale to tiež znamená, že ľudia budú "evanjelizovať" nehybridnú verziu! Netreba pripomínať, že Nismo GT-R je model, ktorého konečná verzia dosahuje na Nurburgringu časy akými sa pýši slávne Porsche 918 Spyder! Pre všetkých GT-R nadšencov je tu nádej, že si za všetky svoje peniaze ,v nie príliš vzdialenej budúcnosti, kúpia jednen z najhodnotnejších vozov planéty!

Nissan GT-R NismoZdroj: slashgear.com

Mitsubishi Lancer Evo X

Milované, či nesmrteľné Evo. To sú prívlastky, ktoré sa vzťahujú k tejto automobilovej lahôdke. Ak sa ti podarilo splniť si pre mnohých celoživotný sen a dostal si sa k jednému z týchto legendárnych kúskov, nikdy neskladaj ruky z jeho volantu! Reč je najmä o poslednom vydaní, ak ho vlastníš, udržiavaj ho a v žiadnom prípade ho nemeň! O pár rokov by si toto rozhodnutie trpko oľutoval. Jeho cena bude za 10 rokov s úplnou určitosťou extrémne vysoká! 

Mitsubishi Lancer Evo XZdroj: slashgear.com

Alfa Romeo 4C

Ak sa Alfa rozhodne pre comeback do USA, tento automobil by mal byť veľmi cenný za 10 rokov. Ak tak neurobí, bude tento skvost pravdepodobne ešte cennejši! Prejaví sa to samozrejme aj na jeho hodnote! Či tak alebo onak, Alfa Romeo 4C je pre značku najväčším tromfom, a preto sa značka bude snažiť udržať ich počet čo možno najmenší. Dáva to zmysel, nie? Ak sa vieš k tomuto kúsku dostať, urob kvôli vlastníctve tohto vozidla všetko na svete, odvďačí sa ti už o pár rokov.

2015 Alfa Romeo 4CZdroj: slashgear.com

Ford GT

Starý Ford GT si povedal, že zhodnotí fakt, že patrí medzi najhodnotnejšie vozidlá svojho obdobia. Nové GT-čko je rovnako ušľachtilým kúskom. Bude sa samozrejme vyrábať v oveľa menšom počte, než jeho starší súrodenec. Ak sa hodnota 10-ročného Fordu GT pohybuje dnes v sumách od 190-tisíc do 663-tisíc eur, vieme si všetci asi predstaviť akú hodnotu bude mať nové GT-čko v roku 2025!

Ford GTZdroj: slashgear.com

Chevrolet Camaro Z/28

Camaro Z/28 je brutálny automobil. Majitelia o ňom zvyknú hovoriť, že im jeho vlastnícto úplne popletie myseľ! Pripisujú mu rovnakú moc ako čarovnému prsteňu z trilógie Pán Prsteňov! Okrem toho, že je zbraňou hromadného ničenia na trati, ponúka toho oveľa viac! Ľudí spočiatku zarážala jeho cena pohybujúca sa okolo  71-tisíc eur. Vzhľadom na jeho fenomenálny výkon a obmedzenú produkciu si tento automobil našiel miesto v srdciach tých najmajetnejších a najzanietenejších fanúšikov drahých automobilov takmer okamžite! Čo to spraví s jeho cenou za 10 rokov? Skúsme hádať!

Chevrolet Camaro Z/28Zdroj: slashgear.com

Porsche Cayman GT4

Rovnako ako u ostatných výrobcov Porsche volí cestu menších, preplňovaných motorových zostáv. Iste týmto odvádzajú skvelú prácu, ale nielen to! Práve týmto krokom vyháňajú cenu posledných nepreplňovaných vozidiel tejto spoločnosti do závratných výšin!

Porsche Cayman GT4Zdroj: slashgear.com

Ferrari 458 Speciale

Pravdepodobne ste si všimli, že spoločným menovateľom v tomto zozname boli vozidlá, ktoré sú v niečom posledné. Vzhľadom k tomu, že sa automobilový priemysel snaží neustálymi zmenami prispôsobiť potrebám moderného sveta, akosi sa vytrácajú staré, dobré "hodnoty." Strácame veci, ako je nepreplňovaný motor, manuálnu prevodovku, hydraulický posilňovač riadenia a niekedy aj jednotlivé rady výkonu. 458-čka je jedným z najimpozantnejších vozov, ktorý kedy nosil znak Ferrari. Ide o ich posledné nepreplňované V8-čkové športové auto. Jeho preplňovaným náhradníkom bude 488 GTB. Bude nepochybne geniálny, ale Ferrari 458 Speciale bude práve vďaka nemu "povýšené" do siene slávy! To sa samozrejme odrazí aj na jeho ohodnotení a cene. 

Ferrari 458 SpecialeZdroj: slashgear.com

Ako sa hovorí každé ďalšie epické vozidlo, naznačuje koniec ďalšej epické éry. Ak to vieš oceniť a máš na to možnosti, určite si niektoré z nich zaobstaráj do svojej garáže! Ktorý z týchto slávnych modelov je tvojím favoritom? 

zdroj: slashgear.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Máš rád adrenalín? Cesta Aviou do Škandinávie čaká na teba! Hľadá sa posádka!Ak máš cestovateľskú dušu a rád by si toto leto zažil niečo poriadne bláznivé máme pre teba...15. Apríl, 2015
02Niečo pre pánov: Ultra sexi car wash v podaní Abigail Ratchford!Americká modelka Abigail Ratchford predviedla ultra sexi car wash na kapote MiniCoopra,...15. Apríl, 2015
03Video: Prekvapenie vo vonkajšej kľučke dverí!Majiteľa tohto auta pri bežnom otváraní dverí niečo poriadne vystrašilo! Predsav si, že...14. Apríl, 2015