Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Brutálny 12-cylindrový Rolls-Royce dizajnovala žena!

Vývoj trval 5 rokov, pracoval na ňom 280-členný tím expertov. 12-valcový motor s objemom 6,75 litra vybíja dych! Prvé SUV v histórii Rolls-Royce za 400 000 € dizajnovala žena! Je to neskutočné delo, ktoré dostalo nielen Arabov! Je to skvost, posúď sám!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.02.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Rolls-Royce...

Auto-moto zaujímavosti

Rolls-Royce je v automobilovom svete pojem. Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars Ltd. je špeciálna divízia výroby automobilov, ktorá je od roku 2000 súčasťou nemeckého koncernu BMW.

Rolls Royce Cullinan, Mirosalv Šosberger a Caroline Krismer Zdroj: http://vrelegume.rs

Extrémny 12-valcový motor s objemom 6,75 l motor = výkon 570 koní

Impozantná SUV loď je dlhá 5,3 metra a o tvoju pozornosť zaútočí krvavo červenou farbou. Vývoj trval 5 rokov, pracoval na ňom 280-členný tím expertov. 12-valcový motor s s objemom 6,75 litra doslova vybíja dych! 2,6-tonový kolos sa pohybuje vďaka 2 turbám a prepĺňaným 12-valcom s celkovým výkonom 570 koní! 

Debut na autosalóne Vienna Autoshow 2019

Novinka sa naživo predviedla len nedávno na autosalóne Vienna Autoshow 2019. Na fotografiách, a  nielen, je Cullinan neprehliadnuteľný skvost. Je to neskutočné delo, ktoré dostalo najbohatších zákazníkov na svete a nielen Arabov! Unikátny model, posúď sám.

Rolls-Royce Cullinan - Extrémny pohon + dokonalý vzhľadZdroj: vrelegume.rs

Brutálny Rolls-Royce, ktorý dizajnovala žena

Zrod najšialenejšieho Rolls-Royce-u pod slnkom má na svedomí žena. Inžinierka Caroline Krismer viedla už aj vývoj prvého Rolls-Royce Cullinan. Dizajnérom, tímu odborníkov a všetkým, ktorí sa podieľali na vzniku Rolls-Royce Cullinan, môžeme pogratulovať.

Rolls-Royce Cullinan - Extrémny pohon + dokonalý vzhľad interiéruZdroj: vrelegume.rs

Kritika sa nekoná

Výborné ohlasy zaznamenáva aj zo strany automobilových kritikov. Práve tu prichádza "studená sprcha," inak zaujímavých noviniek, najčastejšie. Ich dielo sa nesmierne vydarilo. Páči  sa aj kritikom. Neprajníci môžu pukať závisťou.

Rolls-Royce Cullinan - Extrémny pohon + dokonalý vzhľad interiéruZdroj: vrelegume.rs

Punc výnimočnosti

Stroje, ktoré sú výsledkom práce obrích tímov so stovkami odborníkov, sú konštruované tak, aby patrili k najlepším mašinám na svete. Niekedy sa to skutočne podarí. Najbohatším ľudom planéty automobilky ponúkajú to, čo nikde inde nedostanú z jasného dôvodu. Chcú ich peniaze. A  v tomto prípade všetko nasvedčuje tomu, že ich budú mať. Exkluzívny exemplár sa objaví výlučne u najmajetnejších automobilových fanatikov.

Rolls-Royce Cullinan interiérZdroj: rolls-roycemotorcars.com

Cena

Špeciálnym vlastnostiam a schopnostiam sa rovná aj astronomická cena týchto výnimočných vozidiel s pôsobivým logom. Za koľko sa novinka "špeciálnej divízie" bude predávať? Dámy, páni, držte si klobúky! Cena prekročí sumu 400 000 €!

Rolls-Royce CullinanZdroj: rolls-roycemotorcars.com

Sleduj video

Ak si chceš vychutnať červený klenot na pohyblivých obrázkoch, nastav čas vo videu na 1:40. Je sa na čo pozerať. Ako sa ti novinka so zaujímavým vzhľadom páči? Zaujímavostí a výnimočných vlastností, ktoré robia z tohto miláčika verejnosti tromf Rolls-Roycu je viac. Exkluzívna je takmer každá 1 vlastnosť. Podeľ sa s ňou v komentároch. O vychytávky "na palube" nie je núdza. Čo teba osobne na masívnej vlajkovej Rolls-Royce lodi najviac zaujalo?

Zdroj: vrelegume.rsrolls-roycemotorcars.com

Rolls-Royce Cullinan

Video: Vienna Autoshow 2019 - Najkrajšie modely - 1:40 Rolls-Royce Cullinan

Video: Rolls-Royce Cullinan - detailné zábery

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Rarita na predaj v ČR: Tatra limuzína, top stav za 99 500€!Pozor - Zaujímavý automobil u našich susedov! Predáva ho žena z ČR. Tento stroj si pamätá...22. Január, 2019
02Lamborghini SUV: 22-palcové kolesá, 800 koní, cena 400 000 €!Zá­kladná cena to­vá­ren­ského mo­delu je 210 000 eur. Predstav si šialené Lamborghini Urus...6. Február, 2019
03Najväčšie SUV Mer­ce­desu: GLS šelma pre 7 osôb!Čo všetko ponúka obrí "medveď" s výbavou, ktorá zahanbí luxusné delá konkurencie? Príchod...4. Február, 2019