Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Bieloruský prezident vyzýva k boju s koronavírusom: Práca s traktorom lieči

Ľudia sa pred COVID-19 najlepšie ochránia za volantom traktora. Šialená predstava zďaleka nie je výmyslom. Práca v poľnohospodárstve podľa bieloruského prezidenta dokáže uchrániť ľudí od nákazy. Už v minulých režimoch boli isté snahy, ktoré sa snažili ľudí presvedčiť, že práca šľachtí, či dokonca oslobodzuje. Tentokrát ťa však má uchrániť od nákazy v epidémii pandemických rozmerov! Nebudeš veriť vlastným očiam. V Bielorusku je všetko možné. 

rufus v Moto svet a koronavírus (COVID-19)
30.03.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Rady prezidenta...

Moto svet a koronavírus (COVID-19)

Kým celý svet vyzýva ľudí, aby ostávali doma, nie všade má vedenie štátu podobné tendencie. Väčšina politikov, epidemiológov, lekárov sa zhodlo, že obmedzenie kontaktu s inými ľuďmi je jediným zaručeným krokom k zabráneniu šírenia nákazy. V Bielorusku je všetko možné. Alexander Lukashenko radí ako sa chrániť pred koronou. Prezident má na konte viacero výrokov, ktoré odporúčajú „údajne“ fungujúce opatrenia proti koronavíruse. Nedávno sa vyjadril, že na koronu zaberá fínska sauna a vodka.

Bieloruský prezident vyzýva k boju s koronavírusom: Práca s traktorom liečiZdroj: Youtube.com/AzadliqRadiosu

Proti korone vodkou a fínskou saunou

Lukašenko verí, že dokáže svoj ľud ochrániť pred hroziacou nákazou a obetiami z radov občanov. Bez ohľadu na to, či jeho vyjadrenia vzbudzujú na tvojej tvári úsmev alebo rozčarovanie, treba uznať, že má na konte niekoľko tromfov. Ak sa mu podarí ľudí presvedčiť, bude to mať pozitívny dopad na hospodárstvo krajiny.   

Obyvateľov pred koronou ochráni práca na poli

Ľudia sa podľa jeho slov pred COVID-19 najlepšie ochránia za volantom traktora. Šialená predstava zďaleka nie je výmyslom. Práca v poľnohospodárstve podľa bieloruského prezidenta dokáže uchrániť ľudí od nákazy. Už v minulých režimoch boli isté snahy, ktoré sa snažili ľudí presvedčiť, že práca šľachtí, či dokonca oslobodzuje. Tentokrát ťa však má uchrániť od nákazy v epidémii pandemických rozmerov! Nebudeš veriť vlastným očiam. V Bielorusku je všetko možné.

Bieloruský prezident vyzýva k boju s koronavírusom: Práca s traktorom lieči

Riešenie ako zvrátiť ničivý dopad koronavírusu na hospodárstvo

Svojím záujmom o zdravotný stav obyvateľstva nie je Lukashenko motivovaný. Nová výzva má zvrátiť hroziaci dopad krízy z dôvodu pandémie koronavírusu. Padnú jeho slová na úrodnú pôdu? Bude mať jeho odporúčanie pre krajinu vplyv na záchranu národného hospodárstva?

Všetky aktuálne informácie o koronavíruse nájdete na špeciálnej stránke portálu Aktuality.sk

Bude to fungovať?

Vyženú Bielorusi svoje traktory na polia a budú plniť poľnohospodárske plány bez ohľadu na život ohrozujúcu situáciu a riziká infikovania sa väčšiny ľudí? Aké zaručené „metódy na koronu“ odporúčaš s ohľadom na celosvetový vývoj? Má Slovensko možnosť ponúknuť podobný návrh v rámci prevencie a možnej  kúry proti infikovaniu sa?

Aký režim, také riešenia

Komunistická krajina veľmi pravdepodobne neudáva reálne počty nakazených osôb. Taktiež obyvateľstvo pravdivo neinformuje o vážnosti situácie. Na záver treba spomenúť  jeho vlastný výrok, ktorý dopĺňa pohľad bieloruského prezidenta na zahrávanie sa s koronou: "Je príjemné sledovať televíziu, ľudia pracujú v traktoroch a nikto nerieši vírus." Myslíš, že by mali podobné kontroverzné riešenia epidémie COVID-19 dostať stopku a vláda by mala zakázať šírenie dezinformácií? Podeľ sa o svoj názor na jeho riešenie, prípadne o tvoj návrh „zaručeného“ riešenia proti koronavírusu.

Zdroj: https://www.euractiv.com/AzadliqRadiosu@Youtubeips-journal.eu

Alexander Lukashenko - Proti koronavirusu sa da bojovat za volantom traktora

Video: Rady prezidenta Lukashenka proti koronavíruse

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01BMW X6 M ako na totálku: Zdemolované po nehode stále jazdíTento automobil sa stal svojím zaujímavým príbehom hitom internetu. Toto BMW X6 M z roku...24. Marec, 2020
02Koronavírus: Aké sú obmedzenia v cestovaní/práci v rôznych krajinách?Slováci žijú po celom svete, aj v miestach, kde je situácia ešte dramatickejšia ako na...18. Marec, 2020
03Nenápadná dodávka: Výkon 407 koní, ostrý 6,6 l V8 motor pod kapotou!Dodávka s V6 motorom? Nemožné! Čo povieš na V8-čku pod kapotou? Čo sa týka pohonu, ponúka...20. Marec, 2020