Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Babičke namerali 160 km/h na úseku s 80-tkou!

85-ročnú babičku zastavili policajti. Namerali jej nečakané prekročenie rýchlosti na úseku s povolenou 80-tkou. Babička si to "rúbala" po ceste rýchlosťou 160 km/h! Tu jej predstavenie nekonč. Zákaz riadenia, vysoká pokuta a súdny proces. Ako odôvodnila jazdu na červenú a prekročenie rýchlosti o 100 km/h? Najväčšie omyly starších vodičov za volantom - sleduj video.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.05.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Faily starších...

Auto-moto zaujímavosti

Vodič, ktorý nezastaví pred „červenou“ na semaforoch a poruší hneď niekoľko predpisov? Nemusí ísť o mladého rebela alebo vodiča bez skúseností.

Babičke namerali 160 km/h na úseku s 80-tkou!Zdroj: las.lt

Výtržníčka „dáma v rokoch“

Ak si človeka, prekračujúceho cestné zákony, predstavuješ ako potetovaného vodiča ostrej mašiny, si na omyle! Dnešný prípad prekvapil aj samotných policajtov.

Vietor vo vlasoch = 160 km/h na starom Renaulte

Celé predstavenie sa odohralo v Južnom Francúzsku v oblasti medzi Lot-et-Garonne a Dordogne. Policajný útvar lot-et-Garonne vo Francúzsku zastavil na jednej z miestnych ciest Renault Twingo, ktorému namerali rýchlosť 160 km/h!

Babička rekordérka

Malému Renaultu namerali rekordné prekročenie rýchlosti. To ešte muži zákona netušili, že za týmto prekročením rýchlosti stojí žena! S kým mali dočinenia? Nie, nie, žiadna mladá vodička s čerstým vodičákom na ceste za zábavou. Babička rekordérka!

Jazda „na červenú“ a namiesto povolenej 80-tky 160 km/h!

85-ročnú babičku zastavili policajti po tom, čo sa dopustila niekoľkých priestupkov. Babička si to "rúbala" po ceste rýchlosťou 160 km/h. Namerali jej extrémne prekročenie rýchlosti na úseku s povolenou 80-tkou. Tu predstavenie nekončí!

Hrubé porušenie pravidiel cestnej premávky

Jej správanie za volantom nahlásilo niekoľko iných vodičov. Nahlasovatelia menovali závažné priestupky ako prekročenie povolenej rýchlosti, nedoržiavanie signalizácie na semaforoch a nerešpektovanie „stopky.“

Babičke namerali 160 km/h na úseku s 80-tkou!Zdroj: shutterstock.com

Renault Twingo vs. 160 km/h = originálna oslava 85. narodením

Rýchlosť 160 km/h na tomto vozidle možno prirovnať opisu „vietor vo vlasoch.“ Spojenie staršej vodičky s priam nadpozemmským výkonom na staršom aute? Unikátny spôsob ako osláviť 85. narodeniny, čo povierš?

Alkohol v krvi

Alkohol v krvi, zistený pri kontrole, často vysvetľuje prehnanú odvahu vodičov. Test na alkohol však dopadol negatívne. Vodička dokonca nemala záujem s policajtmi komunikovať. Povedala, že smeruje do nedaľekého mesta Aime. Na otázku, čo ju viedlo k porušeniu toľkých zákazov zareagovala s kľudnou odpoveďou  a šibalským výrazom, že ovláda špeciálne vodčské techniky.

Pokuta, zákaz šoférovania + súdny proces

Polícia ďalej zistila, že žena už bola opakovane zadržaná za prekročenie rýchlosti. Ako to pre vodičku skončilo? Za svoje nezodpovedné konanie a porušenie zákona zaplatí pokutu a odovzdá vodičský preukaz. Nevyhne sa ani ďalšiemu trestu. Svoje konanie bude musieť zdôvodniť na súde.

79-ročná vodička z Belgicka - 238 km/h

Toto nebol prvý prípad, kedy sa vodička na dôchodku rozhodla, že si „vyhodí z kopýtka“ a predvedie sa za volantom. Podobný prípad sa stal minulé leto. Na cestnej komunikácii staršia žena „letela“ rýchlosťou až 238 kilometrov za hodinu!

Babičkena Renaulte Twingo namerali 160 km/h na úseku s 80-tkou!Zdroj: fineauto.info

Pokuta 4 000 eur!

Aký bol trest? 79-ročná vodička z Belgicka dostala pokutu 4 000 eur! Nevyhla sa odobratiu vodičského preukazu na 3 mesiace. Svoj čin odôvodnila tak, že sa nemohla zaspať, tak sa rozhodla, že sa trochu prevetrá. Myslíš, že sú tresty za podobné porušenie zákona adekvátne? Podeľ sa o svoj názor v komentároch!

Zdroj: fineauto.info, ladepeche.fr

Video: Faily starších vodičov za volantom

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Škoda Favorit za 4 000 €: Ako nová na predaj v ČR!Netradičná Škoda s unikátnym pohonom v limitovanom množstve? Elektromobil Škody, veľká...14. Máj, 2018
02Stop zahmlievaniu skla: Funguje to, len 1 surovina!Ako zabrániť zahmlievaniu skla? Nečakaný spôsob, ktorý 100% funguje! Nebudeš veriť, že si...4. Máj, 2018
03Autor rekordu 100 km/h za 0,5 s: Pokus o prekonanie 400 km/h skončil tragicky!Francúz Francois Gissy pokoril šialený rekord akcelerácie! Ako jediný na svete dosiahol...12. Máj, 2018