Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Autobazár roka 2023: Najdôležitejšie pri kúpe jazdenky je preverenie predajcu

Profesionalita, komunikácia a ústretovosť. To sú hlavné piliere, na ktorých stojí už 22 rokov autobazár AutoPO Prešov. V ankete Autopredajca roka 2023 vyhral v kategórii Autobazár. O aké autá je u nich najčastejšie záujem?

PR článok v Reklamné články
10.04.2024
Diskusia:
Sledujte nás na:
Zdroj: AutoPO Prešov

Autobazár roka 2023:...

Reklamné články

Najlepšia vizitka autopredajcov je návrat ich zákazníkov

V AutoPO sa každému zákazníkovi venujú individuálne priamo majitelia firmy. „Na naše vozidlá, ktoré ponúkame dávame garanciu na pôvod a počet najazdených kilometrov so zárukou vrátenia peňazí. Ponúkame kompletné služby nie len pri predaji, ale aj tzv. popredajné služby, vrátane financovania, poistenia a vybavenia kompletných servisných služieb. V neposlednom rade aj dovoz vozidiel na objednávku zákazníkom, ktorí si vybrali vozidlo v zahraničí sami so službami až po vydanie technického preukazu na Slovensku,“ hovorí majiteľ AutoPO Juraj Kožej. Pri svojej práci kladú dôraz najmä na spokojnosť zákazníkov. Podľa neho je vizitkou to, keď sa klienti po kúpe ich štvorkolesového miláčika stále vracajú. „Ocenenie Autobazár roka 2023 je pre nás len potvrdením a zadosťučinením toho, že prácu, ktorá nás baví robíme dobre. Aj keď netvrdíme, že by sa nedalo vždy v niečom zlepšovať“, dopĺňa Kožej.

Autobazár roka 2023Zdroj: AutoPO Prešov

Preverenie predajcu je alfa a omega pri kúpe jazdenky

Pri kúpe jazdenky je vhodné, ak je to možné, preveriť si od koho kupujeme jazdené auto. Odporúča to Kožej a zároveň dodáva: „Keď už máte vybraté vozidlo, skontrolujte si VIN číslo, ktoré sú predajcovia povinní od 20. 5. 2018 zverejňovať. Preto je pre vás bezpečnejšie kupovať vozidlo od predajcu ako od fyzickej osoby. Skontrolujte si: rok výroby, VIN číslo, vzhľad interiéru a exteriéru – opotrebenie, lakovanie a lícovanie dielov karosérie, tesnosť motora a prevodovky, vlhkosť a stopy vody alebo blata, kryty airbagov a podobne. V dnešnej dobe sú služby, kde si tiež viete preveriť vozidlo, ak tieto informácie daná služba o vozidle má.“ V AutoPO Prešov s.r.o. je bežné a samozrejmé zmerať hrúbku laku na vozidle, napojiť vozidlo na diagnostický prístroj alebo umožniť zákazníkovi dôkladnú obhliadku vozidla v servise.

Záujem o jazdené vozidlá bude stále

Najväčší záujem v AutoPO Prešov bol o prémiové vozidlá. Dominovali japonské značky a typ karosérie SUV. Jazdenky sú podľa Kožeja dobrá voľba. „Veľa ľudí si nemôže dovoliť uvažovať o kúpe nového vozidla a potom je tu ďalšia skupina ľudí, ktorá si chce kúpiť dobré zánovné vozidlo s garanciou technického stavu a servisnou knižkou, ale chce ho kúpiť lacnejšie a rozhodne sa preto pre kúpu jazdeného vozidla.“ Náročné na práci autopredajcu je zladiť rodinný život s cestovaním. „Keď vás vaša práca baví, nerozmýšľate nad tým či je ťažká, ale podotkol by som, že je pre nás možno časovo náročnejšia a je to aj na úkor rodiny, lebo veľa cestujeme.“ Podľa Kožeja v autobiznise nejde o to poraziť konkurenciu. Naopak vníma ju ako odrazový mostík, aby sa služby autopredajcov mohli zlepšovať v prospech zákazníka.

Autobazár roka 2023Zdroj: AutoPO Prešov

Anketa Autopredajca roka 2023

Do 9. ročníka celoslovenskej ankety Autopredajca roka 2023 sa mohli hlasujúci zapojiť od 10. októbra 2023 do 31. januára 2024. Celkovo hlasovalo o víťazoch  29 384 hlasujúcich a hodnotili služby 1579 predajcov. Garantom ankety je portál Autobazar.EU, inovatívny auto-moto portál, ktorý pomáha ľuďom pri kúpe a predaji vozidiel na Slovensku. Autobazar.EU už viac ako 18 rokov združuje ponuku firemných a súkromných predajcov. Prináša tak používateľom najširšiu ponuku jazdených vozidiel na jednom mieste. 

Autobazar.EU - O jazdenkách vieme všetko.



Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA