Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!

Pri týchto automobiloch treba skutočne povedať, že predčia všetky očakávania. Ktorý z nich je pre vás ten pravý? To záleží len na vašej chuti. Jedno je isté, tak dlho, pokiaľ bude motor, telo a podvozok vášho vyvoleného žiť, budete po ňom túžiť! Niektoré budú pre vás poriadnym prekvapením! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
30.10.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Autá, ktoré rozhodne...

Auto-moto zaujímavosti

Pri týchto automobiloch treba povedať, že predčia všetky očakávania. Ktorý z nich je pre vás ten pravý? To záleží len na vašej chuti. Jedno je isté, tak dlho, pokiaľ bude motor, telo a podvozok vášho vyvoleného žiť, budete po ňom túžiť!

porsche 911Zdroj: porsche.com

Dacia Duster

Pozrite sa na Daciu Duster. Tento model bude pre vás v porovnaní z ostatnými luxusnejšími vozidlami prekvapením. Najdrahšia verzia dostupná na trhu 1,5 dCi 4x4 a s najvyššou úrovňou vybavenia Exception vás bude stát okolo 16 500 eur. Na automobil s viac než zaujímavými parametrami je to neuveriteľná cena! Jedná sa o ekonomicky výhodné vozidlo, ktoré vás v teréne rozhodne prekvapí! 

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!

Tesla Model S

Len nedávno boli elektromobily brané ako vtip. Krátko na to, prišla Tesla s Modelom S, ktorý vzal neprajníkom všetok vietor z plachiet! Model S je nielen skvelé auto na elektrický pohon, ale skutočne skvelý automobil vôbec!

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!

Porsche 911

Porsche 911 je 4-sedadlový, 2-dverový "športiak," ktorý od septembra 1964 vyrába nemecká automobilka Porsche už v siedmej generácií! Pre Porsche 911 je typické usporiadanie s motorom, prevodovkou i náhonom vzadu (neskôr aj s pohonom 4x4), oblé predné svetlá a pomaly klesajúca zadná časť. Tieto dizajnové prvky pochádzajú zo 60. rokov 20. storočia, kedy model vznikol a väčšinu svojho dizajnu si zachoval dodnes.Ako môže športové vozidlo s takmer celou hmotnosťou nad zadnou nápravou mať také dokonalé jazdné vlastnosti? Po jazde v Porsche 911-tke budete mať ďalší sen naviac!

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!Zdroj: porsche.com

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!Zdroj: porsche.com

C7 Corvette 

Siedma generácia legendárneho športového vozidla má poskytnúť ideálny pomer technológie, dizajnu a výkonu. Predná časť ukrývajúca motor je tradične dlhá a štíhla. Kapota z uhlíkových vlákien odvádza teplo od motora cez otvor v strede. Kúpiť si automobil značky Corvette kedysi znamenalo, že zaplatíte asi polovicu toho, čo by ste dali za 911-tku a v mnohých ohľadoch dostanete tiež z polovice tak dobrý automobil. S C7 Corvette je to inak! Dostanete rovnako dobrý automobil ako od konkurenčných európskych značiek a zaplatíte pritom stále o polovicu menej! 

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!Zdroj: cbevrolet.com

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!Zdroj: cbevrolet.com

BMW i8

Akým iným vozdilom môžme uzavrieť dnešný výber "chuťoviek" ak nie práve i8-čkou? Model si u automobilových nadšencov vyslúžil veľkú pozornosť a je dôkazom toho, že budúcnosť nie je niečo, čoho sa treba obávať. 

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!Zdroj: bmw-bahrain.com

Autá, ktoré rozhodne musíte vyskúšať!Zdroj: bmw-bahrain.com

Ste zvedaví na ich jazdné vlastnosti? Ktorý model je váš favorit? Všetky rozhodne stoja za vyskúšanie! 

Ďalšie automobily:

Nebezpečné cesty v Nórsku: Kto z vás si trúfa?

Zimné pneumatiky: Rady a tipy, ktoré môžu ušetriť vaše peniaze!

Potvrdené: SUV Bentley bude vyrábať Slovensko!

Zdroj: porsche.com, bmw-bahrain.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA