Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Aký darček pre motoristu?

Vianoce sa nám nezadržateľne blížia. Ostáva niekoľko posledných dní a mnohí ešte nemajú pokúpené všetko, čo si predstavovali. Prinášame niekoľko tipov na poslednú chvíľu na darček pre motoristov. Ide o drobnosti, ktoré potešia každého vodiča, milovníka svojho tátoša.

Dávid v Auto-moto zaujímavosti
18.12.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Aký darček pre motoristu?

Auto-moto zaujímavosti

Vianoce sa nám nezadržateľne blížia. Ostáva niekoľko posledných dní a mnohí ešte nemajú pokúpené všetko, čo si predstavovali. Prinášame niekoľko tipov na poslednú chvíľu na darček pre motoristov. Ide o drobnosti, ktoré potešia každého vodiča, milovníka svojho tátoša.

Kamera do auta

V posledných rokoch sa kamery v autách poriadne rozmohli. Nielen že dokumentujú rizikové situácie a pomôžu aj v prípade prešetrovania nehody, zažijete s nimi mnoho zábavy. Koľko krát sa stane, že vás na ceste vytočí poriadny idiot, prípadne uvidíte úplnú raritu, napríklad vaňu uprostred cesty? Takto to budete mať všetko zachytené a pochválite sa svojim známym. Najjednoduchšie modely kamier sa dajú zohnať už od 30 eur.

kamera do auta

Masážna podložka

Dlhé cesty vedia byť pekne nepríjemné, hlavne pre vodičov vo vyššom veku či so zdravotnými problémami. Masážne podložky dokážu cestu spríjemniť. Vymasírujú vám namáhanú chrbticu, niektoré z nich disponujú aj vyhrievaním. Ide o cenovo dostupnú alternatívu k predraženým vyhrievaným sedadlám z príplatkovej výbavy. Ceny najzákladnejších masážnych podložiek začínajú na 25 eurách.

masážna podložka

Autopoťahy a rohože

Ide o osvedčenú klasiku, ktorá sa zíde každému motoristovi. Kúpiť ich nie je najmenší problém ani na poslednú chvíľu, mnoho modelov nájdete aj v regáloch obyčajných supermarketov. Pri poťahoch sa cena začína niekde pri 10 eurách, pri sade rohoží počítajte aspoň s 20 eurami.

autopoťahy

Diaľničná známka, PZP

Takýmto darčekom známemu ukážete, že aj vám na jeho aute a jazdení záleží. Môžete na seba zobrať poistenie, pripravíte akúsi darčekovú poukážku v ktorej uvediete, že sa o všetko postaráte vy. Podobným prípadom je aj diaľničná známka. Kúpu novej bude čo nevidieť riešiť hromada motoristov a toto obdobie je ako stvorené na obdarovanie známkou.

diaľničná známka

Milé hlúposti

Ide o doplnky do auta, ktoré zaručene potešia. Najväčšou klasikou je iste psík s kývajúcou sa hlavou. Ďalšou možnosťou je kúpa USB kľúča s obľúbenou značkou obdarovaného, či nejaké oblečenie. Automobilky majú na trhu vlastné kľúčenky či peňaženky, výber je skutočne široký. Iste, tieto doplnky sú drahšie ako klasické značky, no spravia o to väčšiu radosť. Alebo siahnite po jednoduchej protišmykovej podložke na drobné a mobil, ktorú kúpite za pár eur.

pes do auta

Darujte zážitok

Sníval dotyčný od malička o vlastnom Porsche či Ferrari? Nedisponujete na účte miliónmi eur? Nevadí, aj takýto sen môžete aspoň na pár okamihov splniť aj vy. Na Slovensku máme niekoľko firiem, ktoré krátkodobo požičiavajú skutočné skvosty automobilového sveta. Ceny za približne 30 km dlhú trasu začínajú niekde na 35 eurách, samozrejme v závislosti na zvolenom automobile. Čím vyšší luxus, tým vyššia cena. No zážitok, na ktorý sa nezabúda.

ferrari 458 italia

Z ostatných obľúbených vecí spomenieme napríklad povinnú výbavu, novú lekárničku či autokozmetiku. Pri každom z darčekov však platí to hlavné, musí byť darovaný s láskou, aj keby šlo o najmenšiu drobnosť. Len tak dokáže spraviť veľkú radosť.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA