Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

AAA Auto sa znovu snaží dobyť Maďarsko!

AAA Auto je u nás veľmi známe. Nie vždy v pozitívnom smere, no treba uznať, že je to veľmi rozvetvená sieť. Už len to, že o nej vie takmer každý hovorí za všetko. Svoju expanziu znovu plánuje sieť autobazárov aj v Maďarsku, kde sa už raz uchytili. Prekazila to však hospodárska kríza, ktorá AAA Auto vyhnala preč. Doba sa zmenila a je čas na druhý pokus o úspech.

Dávid v Auto-moto zaujímavosti
03.09.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

AAA Auto sa znovu snaží...

Auto-moto zaujímavosti

AAA Auto je u nás veľmi známe. Nie vždy v pozitívnom smere, no treba uznať, že je to veľmi rozvetvená sieť. Už len to, že o nej vie takmer každý hovorí za všetko. Názor na spoločnosť necháme na každého. Svoju expanziu znovu plánuje sieť autobazárov aj v Maďarsku, kde sa už raz uchytili. Prekazila to však hospodárska kríza, ktorá AAA Auto vyhnala preč. Doba sa zmenila a je čas na druhý pokus o úspech.

4 krajiny, 39 pobočiek.

To je AAA Auto v skratke. Rozvíjajúca sa spoločnosť sa z Maďarska stiahla v roku 2009, kedy sa jej podarilo vybudovať až 7 pobočiek. Ako prebieha druhý návrat? Prvá pobočka bola otvorená minulého roku v hlavnom meste Budapešti. Tá už funguje vo veľkom, pridali sa ku nej ďalšie 3. Pobočka v Szegede je zatiaľ najďalej, naplnila počiatočnú kapacitu 250 vozidiel a začína s predajom. Ďalšie 2 pobočky v Pécsi a Székesfehérvári sú zatiaľ len vo fáze výkupu, kým nenaplnia práve spomínanú kvótu 250 vozidiel. Székesfehérvár ešte nevie, kedy sa to podarí, no autobazár v Pécsi sa má naplno otvoriť v októbri. Celkové objemy áut pomaly rastú, v minulom roku bolo v ponuke AAA Auto autobazárov v Maďarsku 400 vozidiel, tohto roku už 800. Aj vďaka expanzií v Maďarsku je cieľ spoločnosti pre rok 2015 veľmi reálny. Je ním dosiahnutie 40 pobočiek, chýba im tak už len jedna. Do budúcna sa nemyslí len na Maďarsko. Nové lokality sa plánujú aj v Poľsku a k rozšíreniu autocentier má dôjsť aj v Česku a na Slovensku. Ktovie, ako bude pokračovať expanzia spoločnosti v pokrízovom období. Ako vidieť na ich raste, o zákazníkov núdza zrejme nebude.

AAA Auto

AAA Auto

AAA Auto

AAA Auto

AAA Auto

AAA Auto

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA