Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

8-miestny XXL kabriolet: Rodinný úlet z dielne Audi!

Audi "vytasil fotografie nečakanej vízie kabrioletu. Oficiálnu stránka nemeckej značky provokuje s obrázkami na ktorých už na prvý pohľad nie je "niečo" v poriadku. Pozrite si upravenú 6 dverovú verziu modelu Audi A3 Cabriolet! Netypický automobil ponúka namiesto 2-dverového "2 + 2 moopostu" poriadny "rodinný" úlet!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
28.08.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

8-miestny XXL kabriolet:...

Auto-moto zaujímavosti

Rodinný úlet 

Audi "vytasil fotografie nečakanej vízie kabrioletu. Oficiálnu stránka nemeckej značky provokuje s obrázkami na ktorých už na prvý pohľad nie je "niečo" v poriadku. Pozrite si upravenú 6 dverovú verziu modelu Audi A3 Cabriolet! Netypický automobil ponúka namiesto 2-dverového "2 + 2 moopostu" poriadny "rodinný" úlet! 

Audi A3 Cabrio v upravenej verziiZdroj: caradvice.com

Upravené Audi A3 Cabrio

Viete si predstaviť ako vám díler ponúka unikátny rodinný automobil z Bavorska, pričom váš pohľad hypnotizuje vozidlo bez strechy s ôsmimi miestami na sedenie a šiestimi dverami? Prečo nie? Koniec koncov zábavných predĺžených či inak upravených verzii je na automobilovom trhu dosť a niektoré sa dokonca tešia nečakanému úspechu. 

Audi A3 Cabrio v upravenej verziiZdroj: caradvice.com

Parkovanie 

Nie je všetko zlato, tak aj predĺžená verzia nemusí byť "pravé orechové" z niekoľkých dôvodov. Aby ste niekde počuli o vyklápacom systéme strechy na podobný automobil, pravdepodobne by ste museli navštíviť budúcnosť. Vyriešiť sklápanie na "niečo podobné" môže byť "tvrdý oriešok" aj pre toho technicky najzdatnejšieho odborníka. Nehovoriac o problematickom parkovaní, ktoré je s automobilom podobného riešenia a usporiadania sedadiel spojené.

Či sa Audi skutočne pohráva s podobnou myšlienkou alebo ide čisto o provokáciu a pritiahnutie pozornosti vie len samotné Audi. Zdroj: caradvice.com

Namiesto štyroch až osem miest!

Základ upravenej verzie tvorí staršia generácia kompaktného Audi A3 Cabrio. "Starý" A3 Sportback podvozok sa dočkal rozšírenia o jeden pár dverí, čo prineslo v konečnej úprave dvojnásobok miest na sedenie! Čo stálo za zrodom tohoto neobvyklého diela nie je známe. Nedá sa nevšimnúť si dekoráciu v podobe bavorskej vlajky. Naznačuje snáď, že sa jedná o šikovnú reklamu v podobe prezentácie nového automobilu? 

Audi A3 Cabrio v upravenej verziiZdroj: caradvice.com

Provokácia alebo reálny plán výroby?

Ak šlo o cielenú reklamu a prilákanie pozornosti, zdá sa, že bol krok úspešný. Privítali by ste aj napriek nedostatkom a negatívnym vlastnostiam podobný stroj na cestách? Či sa jedná o "cvičenie" automobilových fotografov Audi Deutschland, alebo ide o koncept pripravený na boj o svoje miesto vo výrobe, treba uznať, že je to zaujímavý nápad! 

Audi A3 Cabrio v upravenej verziiZdroj: caradvice.com

Audi A3 Cabrio XXL 2015

Myslíte si, že si z nás facebooková stránka automobilky vystrelila? Či sa Audi skutočne pohráva s podobnou myšlienkou, alebo ide čisto o provokáciu a pritiahnutie pozornosti vie len samotné Audi. Ako virálna reklama podobné "automobilové úlety" zvyknú fungovať! 

zdroj: caradvice.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najbrutálnejší crash test! Havária pri 200 km/hod!Keď je reč o haváriách vo vysokej rýchlosti asi každý si predstaví potrhané plechy a...27. August, 2015
02Icona Vulcano Titanium: Inšpirovaný najrýchlejším lietadlom na svete!Titán je ľahký, pevný kov vyznačujúci sa viacerými výhodnými vlastnosťami. Je odolný voči...27. August, 2015