Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

6x6 len pre náročných: Kahn Design Huntsman Defender budeš chcieť!

Poznáš ten typ automobilu, ktorý budeš chcieť vlastniť už od prvého pohľadu naň? Hovoríme o tom type, ktorý je vrcholne nepraktické vlastniť, "živiť" a financovať, a aj napriek tomu ho budeš chcieť! Láska na prvý pohľad? Kahn Design Huntsman Defender 6x6 musíš vidieť! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
13.08.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

6x6 len pre náročných:...

Auto-moto zaujímavosti

Láska na prvý pohľad!

Poznáš ten typ automobilu, ktorý budeš chcieť vlastniť už od prvého pohľadu naň? Hovoríme o tom type, ktorý je vrcholne nepraktické vlastniť, "živiť" a financovať, a aj napriek tomu ho budeš chcieť! Kahn Design Huntsman Defender 6x6 musíš vidieť!

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6Zdroj: paultan.org

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6

Britský úpravca Kahn Design vystavoval na Land Rover Feste model, ktorý si získal priazeň nejedného fanúšika veľkých mašín. Flying Huntsman 110 WB 6 × 6 koncept je automobilom, ktorý si pravdepodobne nebudete môcť dovoliť, no budete ho aj tak chcieť vlastniť!

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6Zdroj: paultan.org

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6Zdroj: paultan.org

Šesťkolesový Land Rover

Tento automobil so šiestimi kolesami je postavený na základe Land Roveru Defender 110 a je označený kódovým označením misia 1. Flying Huntsman 110 WB 6 × 6 koncept skrýva pod kapotou až 6,2-litrový motor V8 LS3 GM schopným výkonu 430 koní. V kombinácii so 6-stupňovou automatickou prevodovkou a úpravou zavesenia kolies, bŕzd a výfukového systému, ide o poriadnu automobilovú chuťovku, čo poviete?

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6Zdroj: paultan.org

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6 koncept 2015Zdroj: paultan.org

Štvorkolesová verzia Longnose

Štvorkolesová verzia pomenovaná 105 Longnose má taktiež za sebou svoje predstavenie. Po prvýkrát sa predviedla na švajčiarskej show a bude pravdepodobne populárnejšou voľbou medzi kupujúcimi. Z akého dôvodu? Jednoducho sa bez problémov "ustajní" do väčšiny bežných garáží. 

Verzia LongnoseZdroj: paultan.org

Interiér

Zaujímavo ladený interiér zaujme na prvý pohľad. 

Interiér Zdroj: paultan.org

Zaujímavo ladený interiér Zdroj: paultan.org

Splnený sen nejedného zberateľa

Splnený sen nejedného automobilového nadšenca, ktorý debutoval na marcovom autosalóne v Ženeve, dielo jedinečného úpravcu označené vojensky znejúcim názvom Flying Huntsman 110 WB 6x6 a netuctová zberatelská "hračka" vychádzajúca z kultovej rady Land Rover Defender je na predaj!

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6Zdroj: paultan.org

Cena

Automobil označený "Prototyp Misia 1" môže byť váš za 309-tisíc amerických dolárov, v prepočte 280-tisíc eur! Že je to priveľa? Áno, väčšina z nás si ho jednoducho nebude môcť nikdy dovoliť! Pre tých ostatných treba dodať, že je to podstatne menej, než to, čo by zaplatili za Mercedes-AMG G63 6x6! 

6-kolesový skvost môže byť váš za 280-tisíc eur!Zdroj: paultan.org

Stále váhate? Jednoducho asi nie je reč o vás! Kto by nechcel vlastniť toto "army" vozidlo so šiestimi kolesami? Viete si predstaviť, že by ste sa stali majiteľom takého výnimočného stroja, kam by ste ho vzali na testovaciu jazdu? 

Kahn Design Flying Huntsman 110 WB 6x6Zdroj: paultan.org

zdroj: extravaganzi.com, motorauthority.com, paultan.org

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Potvrdené: Jaguar Land Rover bude vyrábať Slovensko!Od posledných správ ohľadne veľkej investície sa veľa zmenilo. Po dlhých rokovaniach a...11. August, 2015
02Video: Kúp si limuzínu a zatoč s odťahovkou!Nie vždy ide všetko podľa plánu. Vedia to aj pracovníci viedenskej odťahovej služby, ktorí...12. August, 2015
03Ako nerozbiť Ferrari za 290-tisíc eur? Pozor na spiatočku!Kylie Jenner, sestra známej Kim Kardashian, dokázala niečo, čo sa len tak nevidí! Ferrari v...13. August, 2015