Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

635 koní + V12 biturbo motor: Najrýchlejší sedan na svete neprehliadneš!

Aké nároky spĺňa  extrém všetkých extrémov? Bentley Flying Spur je unikátna vlajková loď pre vyvolených šťastlivcov. Smrtiace parametre na viacerých frontoch z neho robia výnimočné vozidlo, ktoré nemá konkurenciu.  Výkon 635 koní a výkonný V12 biturbo motor s luxusnými doplnkami výbaby, ťa presvedčia o šialených nenapodobiteľných kvalitách, ktoré môžeš stretnúť a zažiť len v tejto mašine. Najrýchlejší sedan na svete zaručene neprehliadneš!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
12.08.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Bentley Flying Spur

Auto-moto zaujímavosti

Aké nároky spĺňa extrém všetkých extrémov? Bentley Flying Spur je unikátna vlajková loď pre vyvolených šťastlivcov. Smrtiace parametre na viacerých frontoch z neho robia výnimočné vozidlo, ktoré nemá konkurenciu. 

Bentley Flying Spur 2020Zdroj: youtube.com/Supercars torella

635-koňová beštia

Výkon 635 koní a výkonný V12 biturbo motor s luxusnými doplnkami výbavy, ťa presvedčia o šialených nenapodobiteľných kvalitách, ktoré môžeš stretnúť a zažiť len v tejto mašine. Najrýchlejší sedan na svete zaručene neprehliadneš!

2020 Bentley Flying SpurZdroj: motor1.com" data-src="https://cdn.motor1.com/images/mgl/kPLjn/s1/2020-bentley-flying-spur.jpg

Tajomstvo úspechu značky Bentley

Málokto vie trafiť vkus a chúťky majetných automobilových fanatikov tak, ako britská produkcia luxusných sedanov. Renomovaná značka presne vie, aké sú požiadavky majiteľov áut, ktorí neváha za svoje mašiny zaplatiť stovky tisíc eur.

Luxusný sedan pre náročných klientov

Ďalším parametrom, na ktorý milovníci luxusu počujú je výkon a rýchlosť. Tento skvost disponuje maximálnou rýchlosťou až 333 km/h. Bentley Flying Spur ponúka všetko, čo si možno predstaviť pod pojmom najvyššia úroveň luxusu triedy sedan. Výkon 635 koní a neskutočné parametre výkonu ostrého V12 biturbo motora rozhodujú o tom, či bude táto lahôdka na cestách excelovať.

Bentley Flying Spur - neprehliadnuteľný klenot v triede luxusných sedanovZdroj: bentleymotors.com

Kráľ triedy sedanov

Trhať rekordy zvládne táto elegantná luxusná mašina aj vďaka presnému radeniu. Netreba zabúdať ani na skvelé jazdné vlastnosti, ktoré v kombinácii s výnimočným umením vodiča posielajú Bentley Flying Spur na popredné priečky súťažných tabuliek v každej prominentnej súťaži. Dať si jazdu „na férovku“ s týmto unikátom? Sen väčšiny z nás!

Nové vlastnosti

Posledné modely nemali toľko odlišných parametrov. Tu nový Flying Spur prekvapí. Prináša zväčšenie rozmerov. Vozidlo narástlo na dĺžku 5 304 milimetrov a pri jazde využíva 3 195 mm široký rázvor. Príjemným prekvapením je aj kritizované zväčšenie priestoru pre nohy pasažierov sediacich na zadných sedadlách.

Bentley Flying Spur 2020 - interiérZdroj: youtube.com/Supercars torella

Interiér

Zaujíma ťa luxus? Zbystri pozornosť. Nový majiteľ si vyberie až z 15 dostupných farieb koženého čalúnenia interiéru. Špecialitou je unikátne diamantové prešívanie, ktoré podčiarkne punc výnimočných vlastností.

Bentley Flying Spur 2020Zdroj: bentleymotors.com

Ďalšie zaujímavé prvky

Nechýba samozrejme množstvo detailov, ktoré dvíhajú úroveň komfortu a luxusu na ešte vyššiu úroveň. Luxusné drevené obloženie, veľký 12,3-palcový centrálny displej, ktorý možno skryť za pôsobivým dreveným panelom, kvalitný audio systém s celkom 10 reproduktormi v základe, to sú len niektoré prvky zo súčtu pekných vlastností vozidla.

Audio systém = óda na dokonalosť

Ak by dokonalé audio potenciálnemu záujemcovi nestačilo, možno sa rozhodnúť pre audiosystém Bang & Olufsen, ktorý disponuje až 16 reproduktormi. Vrchol ponuky pre fanatikov dobrého zvuku predstavuje konfigurácia s 19 reproduktormi a 2 200 wattmi.

Bentley Flying Spur 2020 Zdroj: youtube.com/ Supercars torella

Dizajn

V krátkosti možno zmieniť špeciálnu verzia Mulliner s väčšími kolesami. Ďalšou neodmietnuteľnou ponukou je možnosť výberu panoramatickej strechy. Na prvý pohľad upúta výrazná, pre Bentley netradičná maska chladiča. Jej vytvorením sa študenti nechali inšpirovať krásnym modelom S1 Continental Flying Spur z roku 1957.

Bentley Flying Spur - interiérZdroj: Supercars torella

4x4 pohon + hmotnosť

Nový Flying Spur váži 2 435 kilogramov. S jeho pohybom si poradí spoľahlivý 8-stupňový automat. Výkon je na všetky kolesá prenášaný mimoriadne zodpovedne, takže vozidlo dosiahne rýchlosť 100 km/h za 3,8 sekundy. Na parametre brutálneho sedanu nemá ani Alpina B7 beštia s výkonom 328 km/h šancu.

Bentley Flying Spur - interiérZdroj: youtube.com/FIVE GEAR

Bezpečnosť

Aby Flying Spur zabrdil v bežných podmienkach, povolal si na to 420milimetrové predné kotúče, pre maximálne možné pohodlie nastavil výrobca vzduchový podvozok. Kedy sa dostane tento splnený sen do výroby? Predobjednávky sú prijímané už na jeseň. Kedy budú doručované? Podľa plánu výroby by mali prvé funkčné exempláre doraziť k novým majiteľom už na prelome budúceho roka. Odvážny plán? Ako hodnotíš vlastnosti serióznej sedan beštie po návrate na svoje miesto?

Zdroj: bentleymotors.com

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01BMW X7 pick-up: 5,15 m luxusu v netradičnej podobeLuxusné prvky v netradičnej podobe s možnosťou vziať so sebou aj svoj motocykel. Zvýšený...4. August, 2019
02Švédsky experiment: Volvo jazdí aj bez polovice vozidla!Ak na ceste spozoruješ auto, ktorému chýba celá zadná polovica, budeš si 100 % istý, že...30. Júl, 2019
03Video: Level expert - Ako uniknúť policajtom? Vydarený manéver level expert - tak sa dajú opísať zručnosti, ktoré predviedol hlavný aktér...6. August, 2019