Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

560 koní, nájazd 9 800 km: Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR!

Audi RS7 beštia hráča Bayernu Mnichov je na predaj. Automobil v top stave disponuje výkonom 560 koní. Extrémne nízky nájazd - len 9 800 kilometrov. Čo ponúka Audi RS7 delo Francka Ribéryho? Môže byť tvoje, je na predaj v ČR. Za koľko?

rufus v Auto-moto zaujímavosti
30.12.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Audi RS7 beštia

Auto-moto zaujímavosti

Vlastniť vozidlo slávneho hráča Bayernu Mníchov môže byť splneným snom nielen pre klubových fanúšikov. Ich cena sa dokáže vyšplhať do závratných výšin. Čo v prípade predaja takého automobilu, ak s ním roky nikto nejazdil?

Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR: 560 koní, nájazd 9 800 km!Zdroj: sauto.cz

Smutný osud športových mašín

Preberanie áut, ktoré najlepší hráči sveta dostávajú ako odmeny,  je sledovanou udalosťou. Už menej sa automobilový svet zaujíma o ich osud. Nič nie je väčším sklamaním ako zistenie, že futbalisti na týchto výberových strojoch vôbec nejazdia. Hodnotné vozidlá pribúdajú v ich vlastníctve každý rok.

Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR: 560 koní, nájazd 9 800 km!Zdroj: sauto.cz

Nejazdené Audi RS7 slávneho futbalistu

Tento skvostný stroj je dnes z rovnakého dôvodu na predaj. Objavil sa v ponuke inzertného portálu v ČR. Audi RS7 Francka Ribéryho je príkladom smutného osudu, ktorý čaká väčšinu áut darovaných slávnym osobnostiam. Ešte poburujúcejšie je toto zistenie s ohľadom na fakt, že si tieto silné stroje futbalisti často sami vyberajú.

Mediálne zviditeľnenie + rast prestíže pre automobilku

Samotná automobilka túto atraktívnu akciu využíva ako formu reklamy. Mediálna udalosť je tak výhodná nielen pre ocenených hráčov. Zviditeľnenie, aké automobilka týmto získa rozpútava ešte väčšie mediálne šialenstvo spojené s prezentovanými modelmi. Prestíž značky aj samotných modelov výrazne rastie, takže nie je prečo obmedzovať prísun nových áut pre privilegovaných „klientov.“

Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR: 560 koní, nájazd 9 800 km!Zdroj: sauto.cz

Vlastniť a nejazdiť

Pre automobilku toto „partnerstvo“ znamená niekoľko miliónové kontrakty, ktoré môžu znamenať aj to, že si automobilka bude môcť za svoje modely vypýtať ešte šťavnatejšie peniaze. Väčšina z nás si nevie predstaviť vlastníctvo tak dokonalého stroja bez jeho reálneho využitia. Inak to však majú samotní futbalisti. Ich vozové parky sú preplnené šialenými mašinami, tak sa niet čomu čudovať, že sa počas roka nedostanú k ich prevetraniu.

Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR: 560 koní, nájazd 9 800 km!Zdroj: sauto.cz

Technický stav

Nejedná sa o bežnú sériovú verziu. Interiér nesie špeciálne znaky a všadeprítomné logá Bayernu Mníchov. Prahy dverí zdobí meno slávneho futbalistu a hliníkové lišty s nápisom Ribéry pri nastupovaní rozhodne nie je možné prehliadnuť. Technický stav je vzhľadom k nízkemu nájazdu a minimálnemu využitiu adekvátny. Tento automobil jednoducho nemá žiadnu, ani nepatrnú chybičku krásy.

Výkon 560 koní

Pohon zabezpečuje 4-litrový preplňovaný 8-valec s výkonom 560 koní. V dokumentoch je uvedený ako dátum prvej registrácie január 2015. Odvtedy vozidlo najazdilo skromných 9 800 km. Týmto nájazdom disponovalo už v roku 2017, kedy sa objavilo v ponuke áut na predaj. Takže posledné 2 roky ho nikto nevyužíval.

Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR: 560 koní, nájazd 9 800 km!Zdroj: sauto.cz

Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR

Ako tieto nevyužívané stroje končia? Väčšina sa objaví v ponuke áut na predaj s prívlastkom zvyšujúcim hodnotu vozidla. Hodnotné automobily s prominentnou históriou majiteľov sú na predaj najčastejšie v Nemecku. Málokedy sa dostane až na susedný český trh. Okrem toho cena od roku 2017 klesla o zaujímavých 13 000 eur. Koľko stojí nejazdené delo slávneho futbalistu dnes? Audi RS7 Francka Ribéryho je na predaj v ČR za 2 140 000 českých korún, v prepočte približne za 84 000 eur. Toto Audi RS7 môžeš teraz vlastniť aj ty. Ako sa ti táto „ako nová“ 4-kolesová beštia páči? Koľko by si bol ochotný za ňu zaplatiť?

Zdroj: sauto.cz

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Audi Supercombi dá 300 km/h na mokrej diaľnici! Čo dokáže Audi RS6 C8 combi beštia na mokrej diaľnici? Najrýchlejšie kombi "na mokrom...14. December, 2019
0219-ročné Audi na predaj ako nové!Nájsť v ponuke áut na predaj takmer 20-ročný automobil v dobrom technickom stave je takmer...24. December, 2019
03VIP Mercedes-Benz limuzína: Delo s nájazdom 55 000 km za 29 500 €!Táto Mercedes-Benz limuzína ťa chytí za srdce. Nadupané delo ponúka viac ako konkurencia....28. December, 2019