Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

20 metrov snehu v Japonsku: Zlaté Slovensko! *Vtip

Obyvatelia japonskej Tateyamy sú na, viac ako bohatú, snehovú nádielku zvyknutí. Extrémna snehová "prikrývka" zahalí ich krajinu každú zimu, nie je to pre nich nič výnimočné. Videá  z odpratávania snehu v ich oblasti sa zvyknú stať hitom internetu. Pozri si extrémne zábery na vlastné oči! Sleduj video!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
31.01.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

20 metrov snehu v...

Auto-moto zaujímavosti

20-metrov snehu!

Zábery pochádzajú z horskej vyhliadkovej trasy Tateyama Kurobe v Japonsku. Táto oblasť sa vďaka nadmorskej výške až 3000 metrov nad morom môže pochváliť naozaj extrémnou snehovou pokrývkou!

20 metrov snehu v Japonsku

Japonsko a sneh

Ak si pri pomyslení na Japonsko predstavíš nádherné, jar pripomínajúce, obdobie s množstvom rozkvitnutých ovocných stromov a nádherných stavieb v japonskom štýle, nenechaj sa oklamať! V niektorých oblastiach tu na extrémne snehové podmienky možno natrafiť od apríla do júna!

20 metrov snehu v Japonsku

Prekvapenie

V 300 kilometrovej vzdialenosti od Tokia sa nachádza horská vyhliadková trasa Tateyama Korube. V tejto oblasti býva premávka pre verejnosť uzavretá. Ak sa tu chceš ako turista dostať, budeš musieť využiť dopravu autobusom, vlakom. Ani to však nie je výhra. Lepším nápadom bude preprava vlekmi alebo miestnou lanovkou!

20 metrov snehu v JaponskuZdroj: Rovnaký ako na konci článku

20 metrov snehu v JaponskuZdroj: Rovnaký ako na konci článku

Je to možné?

Pri pohľade na fotografie, nejedného z nás napadne ako by si v podobnej situácii poradili napríklad naši cestári. Ako je možné, že sú v Japonsku schopní zabezpečiť prechodnú komunikáciu aj v 20-metrovom snehu?

20 metrov snehu v JaponskuZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Nič výnimočné...

Obyvatelia japonskej Tateyamy sú na, viac ako bohatú, snehovú nádielku zvyknutí. Podobne extrémna snehová "prikrývka" zahalí ich krajinu každú zimu, nie je to pre nich nič výnimočné. Videá  z odpratávania snehu v ich oblasti sa zvyknú stať hitom internetu.  Tak je tomu aj v prípade videa zo zimy roku 2010. Pozri si extrémne zábery na vlastné oči!

Video: Odpratávanie snehu v Tateyame v Japonsku

Zlaté Slovensko!

Nie si rád, že na Slovensku nemusíme bojovať s podobnými extrémami? Vieš si predstaviť, že  zažívaš cez zimu niečo podobné na vlastnej koži? Aj keď Zlaté Slovensko!

20 metrov snehu v Japonsku (fotografia pre pobavenie)Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

20 metrov snehu v JaponskuZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: proelasi.org

 

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Vodič roka: Na zabudnutú manželku si spomenul po 100 kilometroch!Neobyčajný príbeh z Južnej Ameriky, ktorý v predchádzajúcich dňoch obletel svet, hovorí...23. Január, 2016
02Video: Snowboardovanie v uliciach mesta!Snehová kalamita vo vicerých častiach sveta inšpirovala mnohých milovníkov adrenalínových...24. Január, 2016
03Vzácne 1957 Ferrari Spider Scaglietti je na predaj! Červený "Supercar" bude hlavným ťahúňom a jedným z troch najzaujímavejších automobilov...26. Január, 2016