Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

186 kontrol za 6 mesiacov: Mladý vodič sa s policajtmi vysporiadal po svojom!

Tento mladý 23-ročný vodič luxusného BMW má toľko zážitkov s policajtmi, že by mohol o ich výkaze činnosti napísať knihu. Rozhodol sa s ich "priazňou" popasovať nečakaným spôsobom. Nenechaj si ujsť príbeh kuriózneho rekordéra s viac ako 186 kontrolami za obdobie *oprava nadpis 1 a pol roka! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
08.04.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

186 kontrol za 6 mesiacov:...

Auto-moto zaujímavosti

Mladý 23-ročný Belgičan má toľko zážitkov s policajtmi, že by mohol o ich výkaze činnosti napísať knihu. Rozhodol sa s ich "priazňou" popasovať nečakaným spôsobom. Nenechaj si ujsť príbeh kuriózneho rekordéra!

186 kontrol za 6 mesiacov: Mladý vodič sa s policajtmi vysporiadal po svojom! Zdroj: belgianbmwe63@Instagram

186 policajných kontrol za *oprava nadpis 1,5 roka!

Hovorí sa, že tak ako existujú vozidlá, ktoré priťahujú ženy, sú aj také, ktoré priťahujú policajtov. Ak je to pravda, na majiteľa tohto BMW radu 6 žijúceho v Belgicku, pôvodom z Rotterdamu v Holandsku, sadajú ako včely na med.

Originálny odkaz na okne

"Holandskí policajti z protidrogového a imigračného, ušetrite si prácu, toto auto už bolo 186-krát označené ako čisté!" Videl si už originálnejší odkaz na skle? Čo ho prinútilo k umiestneniu odkazu pre policajtov priamo na svojom automobile? Zo svojím BMW radu 6 bol cieľom náhodnej policajnej kontroly neuveriteľných 186-krát v priebehu 1 roka a 6 mesiacov! Na svoje BMW si pritom nezarába nelegálnou činnosťou. Zarába si šikovným obchodovaním s luxusnými vozidlami. Ojazdené populárne značky a modely sú v Holandsku oveľa drahšie ako na belgickom trhom. Rovnako sa dá šikovne využiť aj rozdiel vo výške cestnej dane v 2 krajinách. 

186 kontrol za 6 mesiacov: Mladý vodič sa s policajtmi vysporiadal po svojom! Zdroj: ad.nl

Tmavé BMW v hľadáčiku Polície

Mladý vodič nie je spokojný s prácou holandskej polície, ktorá jeho BMW tmavej farby akoby mala v hľadáčiku a doslova ho prenasledovala. BMW ročník 2009 kúpil ako jazdené, zaplatil za neho sumu 20 000 eur. Podľa jeho slov, je práve kvôli tomuto autu pri bežných jazdách v okolí hraníc kontrolovaný takmer každý deň. Áno, čítaš správne. Vieš si niečo také predstaviť na vlastnej koži? Asi väčšine z nás by táto každodenná rutina na kvalite dňa nepridávala. Zvlášť, ak neporušuješ zákon ani predpisy. 

Bez priestupku alebo pochybenia

Dokonca sa pre portál autoblog.nl vyjadril, že pri žiadnej z kontrol nebol zistený, čo i len malý prehrešok alebo priestupok. Po takmer 200 kontrolách nenašli vo vozidle nič ani špecialisti z protidrogového a imigračného. Áno, asi aj teba napadne, opýtať sa ich na dôvod tak častých kontrol. Odpoveď mladý Kevin Penning dostal. Policajti mu dôvod veľmi stručne a zrozumiteľne vysvetlili. Je mladým vodičom, ktorý zo svojím luxusným každodenne prekračuje hranice. 23-ročný Kevin preto vzbudzuje podozrenie na nekalú činnosť aj po viac ako 180 kontrolách s nulovým nálezom a dôkazovým materiálom.

Cestné kontroly sú v poriadku, ale nie každý deň

Čo z toho vyplýva? Ak sa venuješ trestnej činnosti, tento typ tmavých BMW pri svojej nezákonnej činnosti poriadne zváž. Môžeme sa o tom baviť s humorom, avšak uznaj, tak časté kontroly nikoho nepotešia. Pokiaľ sa ako vodič nedopúšťaš vážnejších prehreškov a priestupkov, môže ťa také konanie mužov zákona otravovať až tak veľmi, že sa rozhodneš zakročiť. Akú metódu boja s usilovne pracujúcimi hliadkami mladý Holanďan zvolil?

186 kontrol za 6 mesiacov: Mladý vodič sa s policajtmi vysporiadal po svojom! Zdroj: belgianbmwe63@Instagram

Nikdy si nekupuj čierne BMW rad 635d!

Prečo mu postup hliadok vadí? Podľa jeho slov sa nejedná o bežnú kontrolu dokladov a pár slov. Skutočne musí v takých prípadoch dokonca aj stáť pred autom a čakať, kým v jeho automobile pátrajú po zbraniach, drogách a peniazoch. Dobrá rada na záver. Chceš nenápadné vozidlo, si mladý a vyzeráš, že sa ti darí? Nikdy si nekupuj automobil podobný tomuto čiernemu BMW rad 635d!

Dostatočné vysvetlenie pre policajtov?

Jeho odkaz je podľa neho dostatočnou odpoveďou na ich podozrenie. Viac ako pravdepodobné je, že odvážnym oznamom zvýši pozornosť Polície. Príbeh kuriózneho rekordéra je rovnako nečakaný ako počet dodnes vykonaných kontrol s jeho "bavorákom." Čo si o tom myslíš ty, podarí sa mu obmedziť neustále kontrolovanie vozidla a vyradenie jeho luxusného BMW z evidencie podozrivých evidenčných čísel?

186 kontrol za 6 mesiacov: Mladý vodič sa s policajtmi vysporiadal po svojom! Zdroj: belgianbmwe63@Instagram

Zdroj: fotokredit belgianbmwe63@Instagramad.nl, autoblog.nl

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

0123-ročný Ford na predaj ako nový: Nájazd len 662 kilometrov!Populárny Ford Mondeo z roku 1996 - Svetový unikát s takmer nulovým nájazdom v prekvapivom...14. Apríl, 2019
02Motoristická relácia Top Gear je bezpochyby tou najpopulárnejšou televíznou šou o autách na...13. Júl, 2017
03Slovák šéfdizajnér značky Rolls-Royce: Jozef Kabaň prestupuje z BMW!Slovák bude šéfdizajnérom značky Rolls-Royce! Dizajnér zo Slovenska, ktorý stojí za...4. Apríl, 2019