Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

18-ročný Mercedes S ako nový: Nájazd 420 km ročne, cena len 13 900 Eur!

Nájazd 7 561 km, to je len 420 km ročne! Mercedes S po 18 rokoch ako nový. Táto rarita má čo ponúknuť. Nenechaj si ujsť legendu ponuky autobazárov. Mercedes triedy S s minimálnym nájazdom v ponuke vozidiel na predaj za cenu 13 500 eur len tak nenájdeš. 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
18.09.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Mercedes S ročník výroby...

Auto-moto zaujímavosti

Nenechaj si ujsť legendu ponuky autobazárov. Zachovalý Mercedes triedy S v tak dobrom stave v ponuke vozidiel na predaj len tak nenájdeš.

Mercedes S po 18 rokoch ako nový: Cena len 13 900 Eur!Zdroj: mobile.de

Nájazd len 7 561 km

Táto rarita má čo ponúknuť. Za 18 rokov existencie má na konte najazdených len 7 561 km. Takmer ako nové je v tomto prípade, z hľadiska extrémne nízkeho nájazdu nádejného veterána, myslené ako opis nízkeho počtu kilometrov a len minimálnej prevádzky.

Kráľ odolnosti

Majetný majiteľ si takmer pred 20 rokmi splnil sen. Do svojho vysnívaného automobilu prepašoval všetko to, po čom srdce automobilového fanatika túžilo. Kombináciou nečakaných okolností však automobil nikdy nebol plne využívaný.

Mercedes S po 18 rokoch ako nový: Cena len 13 900 Eur!Zdroj: mobile.de

Len 420 km ročne

Aké môžu byť dôvody pre minimálne využívanie vozidla? Môže za tým byť vysoký vek majiteľa alebo choroba. Prípadne to môže byť otázka nedostatku času. Ak má automobilový nadšenec veľa peňazí, pravdepodobne v jeho garáži svieti aj viacero klenotov. To môže byť dôvod, prečo tento exemplár najazdil za svoj život len v priemere 420 km za rok. Vieš o starých „medveďoch“ dostatočné množstvo informácií? Mercedes triedy S s minimálnym nájazdom budeš chcieť.

Poctivé garážovanie

Na stave vozidla zapracovalo hneď niekoľko nečakaných okolností. Vzhľadom k parametrom a výbave, ide vďaka tomu o nevídaný unikát, ktorý dostal viac ako výnimočnú starostlivosť. Zub času sa na ňom ani po dlhých rokoch života takmer vôbec nepodpísal. Aj vďaka poctivému garážovaniu.

Počet najazdených kilometrov

V nasledujúcich riadkoch nájdeš zaznamenanú históriu nájazdu. 1. prehliadka v 1 400 km. 2. prehliadka v 4 108 km, 3. prehliadka v 4 968 km, 4. prehliadka v 6 139 km, 5. prehliadka v 6 722 km,

Technický stav

Technický stav vozidla zodpovedá nízkemu nájazdu. 1 rok majiteľ najazdil „takmer“ 2 700 km. Iné roky bol počet pribúdajúcich kilometrov na tachometri takmer nulový. Vozidlo neprekonalo žiadne vážnejšie „choroby“ a známky opotrebenia sú aj po rokoch minimálne. Posúď sám na základe fotografii inzerátu.

Výkon

Výkon vozidla zabezpečoval motor z modelu S 320 s 224-koňovým 3-litrovým 6-valcom. Aký druh paliva vozidlo využíva? Benzín. Bonus? Čerešničkou na torte je pravidelne vykonávaný servis vozidla svedomito zaznamenaný v servisnej knižke.

Chýbajúca navigácia

Chýbajúca navigácia môže mať viacero príčin. Najpravdepodobnejším dôvodom môže byť krádež. Alebo jednoducho majiteľ po zvážení využitia tento prvok výbavy nepotreboval. Ostatné prvky výbavy však doslova berú dych.

Mercedes S po 18 rokoch ako nový: Cena len 13 900 Eur!Zdroj: mobile.de

Zachovalý interiér a prvky výbavy

Pôsobivý interiér je plný prvkov, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. Kožené čalúnenie, elektrická a vyhrievané sedadlá, drevené obloženie, parkovací asistent vpredu aj vzadu, strešné okno alebo elektrická roletka zadného okna spolu s klimatizáciou sú skvelým symbolom dokonalosti jedinenčnéh exemplára.

Zaujímavé

Za svoj život automobil vystriedal len 1 majiteľa. Špeciálnou vlastnosťou vozidla je aj šarmantný pomer niekdajšej hodnoty vozidla a dnešnej ceny. V roku 2001 bola hodnota vozidla niekde na úrovni 74 390 eur. Dnešná cena? Za koľko je na predaj?

Cena

Mercedes S, ktorý je aj po 18 rokoch ako nový. Môže byť tvoj len za sumu 13 500 eur. Ako sa ti tento raritný „medveď“ páči? Podeľ sa o svoj názor a skúsenosti s vlastníctvom odolného Mercedesu v komentároch.

Mercedes S po 18 rokoch ako nový: Cena len 13 900 Eur!Zdroj: mobile.de

Mercedes triedy S  rok 2001
Kategória sedan
Interiér  koža, čierna
Najazdené kilometre  7 561 km
Výkon 165 kW (224 k)
Počet dverí 4 / 5
Prevodovka  automatická
Klimatizácia  áno
Palivo benzín
Parkovací asistent  vpredu, vzadu
Airbagy predné, bočné 
Farba  strieborná metalíza

Zdroj: Mobile.de

Mercedes S ročník výroby 2001

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Chceš SUV? Majiteľ Volva XC90 zaplatil 49 600 eur za palivo na 3 roky!Vlastniť populárne SUV zo Švédska je snom mnohých z nás. Koľko stojí prevádzka špičkových...2. August, 2019
02Toyota Chiron: Dostupná Bugatti beštia s výkonom 1 500 koníToyota Chiron je šialená, cenovo dostupnejšia Bugatti beštia s výkonom 1 500 koní....8. August, 2019
03Škoda Superb Rothe: Unikátna škodovka prekoná 300 km/h!Medzi rýchlostnými rekordérmi figurujú najmä superšporty a špeciálne upravené mašiny. Pre...16. August, 2019